Haberler

AK Parti Adayı Barut, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

‘Manavgat Sevdamız Gerçek’ sloganıyla seçim çalışmalarına AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, 30 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde ‘Büyük Manavgat Davası’na sahip olanların kazanacağını söyledi.

' Manavgat Sevdamız Gerçek' sloganıyla seçim çalışmalarına AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, 30 Mart'ta yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde 'Büyük Manavgat Davası'na sahip olanların kazanacağını söyledi.

AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, seçim çalışmaları kapsamında Aydınevler ve Bahçelievler sakinleriyle bir araya geldi. Sorgun Bulvarı'ndaki seçim irtibat bürosu önünde yapılan toplantıya binlerce vatandaş katıldı.

Recep Barut yaptığı konuşmada, "Hepimizin bir davası olmalıdır. O da Büyük Manavgat Davası. Manavgat'ı nasıl daha fazla büyütebiliriz davasıdır. Biz bu davaya inananlar olarak Manavgat'ı dünyanın en önemli turizm kentlerinden biri haline getireceğiz. Manavgat'a yeni bir vizyonla bakarak ufkunu açacağız" diye konuştu.

Manavgat Belediyesi'ndeki yönetim anlayışının ilçeye yakışmadığını kaydeden Barut, "Altyapıyı ve insanların ihtiyaçlarını unutup sadece çiçek ekip kaldırım yaparak belediyecilik yapılacağını sananlar, Manavgat'a hizmet etmiyor. Manavgat bugün Türkiye'nin en büyük turizm merkezlerinden biridir. Türkiye'nin yatak sayısının yüze 15'i ve turizm gelirinin yüzde 18'ini karşılıyoruz. Manavgat'ta bulunan turizm tesislerinin yüzde 80'i beldelerdedir" diye konuştu.

Hazırladıkları projelerle Manavgat'ın 50 yılına damga vuracaklarını kaydeden Barut, "Manavgat'ta turizm sektöründe 50 bin vatandaşımız çalışıyor. Bunların 45 bini kış ayları oldu mu işsiz kalıyor. Ulualan bölgesinde yapacağımız park projesi bölgemizde turizmi 12 aya çıkaracak. Böylece turizm sektöründe çalışan kardeşlerimizin 12 ay boyunca çalışabilir olacak. Bununla birlikte ilçe ekonomisi en az 200 milyon liralık zarardan da kurtulacak" diye konuştu.

Manavgat'ta en büyük sorunlardan birinin barınma olduğunu kaydeden Barut, "Manavgat Belediyesi son 5 yıldır maalesef 1 karış yeri imara açmayarak arsa ve konut fiyatlarıyla kiraların yükselmesine neden oldu. Manavgat halkının yüzde 58'inin geliri bin 200 liranın altında. Bu şartlar altında bu insanlarımızın ev sahibi olmaları hayal. Bu arkadaşlarımız için TOKİ'yi Manavgat'a getirerek, 200 lira gibi çok cüzi ödemelerle binlerce vatandaşımızın ev sahibi olmasını sağlayacağız" dedi.

Dünyanın bütün şehirlerinde, kente kimliğini veren meydanlar olduğunu ifade eden Barut, şunları söyledi:

"Maalesef Manavgat'ta böyle bir meydan yok. Manavgat'ın en işlek caddelerinde Yapay Şelale'den İmam Hatip Kavşağı'na kadar olan yerde trafik büyük bir sorun. Bu sorunu ortadan kaldırmak amacıyla Manavgat'a yakışır bir meydan oluşturacağız. Bu meydanın altına 650 araçlık kapalı otopark yapacağız."

Barut, Manavgat'ta trafik sorununu çözmek amacıyla Irmak üzerine 3 tane yeni köprü yapacaklarını ve Kuzey'den Sarılar üzerinden Çeltikçi'ye giden yeni bir yol daha açacaklarını dile getirdi. Manavgat Irmağı'nın doğal bir yat limanı olmasına karşılık, Manavgat'a yatların uğramadığını kaydeden Barut, "Akdeniz'de yıllık kayıtlı kayıtsız yaklaşık 1 milyon yat dolaşıyor. Bu yatlardan br tanesi bile Manavgat'a uğramıyor. Çünkü bu yatları bağlayacak bir yerimiz yok. Hatta halihazırda ırmakta bulunan teknelerin bağlanacağı bir yer dahi yok. Yat limanı projesiyle Manavgat'a yeni ufuklar açacağız ve ilçe ekonomisine yıllık en az 1 milyarlık katkı sağlanacak" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bahçelievler Recep Barut Manavgat Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title