Haberler

Ailesiyle Pazar Alışverişine Çıkan Baykal'a Yoğun İlgi

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal memleketi Antalya'da, eşi ve kızıyla alışverişe çıktı, esnafı ve semt pazarını ziyaret etti. Yüzlerce kişi Baykal'la fotoğraf çektirmek için sıraya girerken, Cumartesi Pazarı'nda bir tekstil ürünleri satıcısının pantolonlarla yazdığı 'hayır' yazısı ilgi çekti.

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, 16 Nisan anayasa değişikliği referandumu nedeniyle yaklaşık 2 aydır sürdürdüğü miting ve çalışma programını, Antalya'da esnaf ve semt pazarı ziyareti yaparak tamamladı. Seçim yasakları öncesinde Deniz Baykal, eşi Olcay Baykal ve kızı Aslı ile sabah saatlerinde alışverişe çıktı. Baykal ailesi önce Kapalıyol olarak bilinen Kazım Özalp Caddesi'nde esnafı ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Deniz Baykal'la çok sayıda vatandaş fotoğraf çektirdi.

Kapalıyol'dan Saat Kulesi'ne inen Baykal ailesi, burada Antalya'nın meşhur poğaçasından satın aldı. Bu bölgede de yoğun ilgi gösterilen Deniz Baykal, yine onlarca vatandaşla fotoğraf çektirdi.

PAZARDA YOĞUN İLGİ

Ziyaretlerinde çay ve kahve de ikram edilen Baykal, ardından ailesiyle Şirinyalı Mahallesi'ndeki Antalya'nın meşhur semt pazarlarından Cumartesi Pazarı'na geçti. Eşiyle domates, salatalık gibi çeşitli sebze ürünleri alışverişi yapan Deniz Baykal'a, semt pazarında da yoğun ilgi gösterildi. Onlarca vatandaşla fotoğraf çektiren Deniz Baykal, tekstil ürünleri satan bir esnafın standının üzerinde pantolonlarla yazdığı 'Hayır' yazısını görünce esnafı tebrik etti.

PANTOLONLA 'HAYIR' YAZISI

Bugün miting programlarını bitirdiği, Antalya'da ailesiyle beraber olduğu belirten Deniz Baykal, "Saat 18.00'e kadar da çalışmalar yapılabiliyor. Eşim pazardan alışveriş yapmak istedi, ben de ona katılayım dedim. Kızım ve eşimle çıktık. Alışverişimizi yapıyoruz, vatandaşlarımızla fotoğraf çektirdik, dinledik, sohbet ettik, çay- kahve ikram ettiler, tatlı bir beraberlik oldu" dedi.

Pazarda bir esnafın pantolonlarla yazdığı 'hayır' yazısını fark ettiğini belirten Baykal, şunları söyledi:

"Burada halkımızın yaratıcı, zeki, esprili anlayışının somut bir örneğini gördük, hayran kaldık. Yani çok zarif, sessizce, gürültüsüz patırtısız buradaki pantolon-gömlek satan arkadaşlar, pantolonlarla dikkati çekmeyen bir 'hayır' yazmayı başarmış. Bunu göstermek için de bir gayret içinde değiller. Birden fark ettik. 'Bu nedir' dedik, 'abi hayır' dedi. Bunu böyle kendini ifade yolu olarak düşünmüş, tepkisini ticaretini yaparken böyle çok esprili zeki bir şekilde ortaya koymuş, tabi bunu görünce herkes ayağa kalktı, alkış kıyamet ve mutlulukla tanık olduk. Ben de arkadaşımızı kutluyorum bu bizim 'hayır' kampanyasının niteliğini ortaya koyuyor. Yani devletin parasıyla puluyla yukarıdan talimatla götürülen bir iş değil. Aşağıdan yukarı vatandaşların kendiliğinden, kendi yaratıcılık ve düşünceleriyle kendi anlayışlarıyla ortaya koydukları bir tablo. Aşağıdan yukarı kabaran, devletine, milletine, hukuka sahip çıkma çabası. Çok etkilendim."

ANTALYA'DA OYUNU KULLANACAK

Pazarcı esnafını yürükten kutladığını da söyleyen Baykal, kameralar önünde de alkışlattı. Antalya'da ailesiyle yarın Barbaros İlkokulu'nda oyunu kullanacağını da kaydeden Baykal, "Görevimizi yapacağız. Son ana kadar her vatandaşımız devletine, milletine sahip çıkmakla görevli. Ben o duyguyla hareket ediyorum. Bir partili olarak bu çalışmayı yapmıyorum. Partim beni görevlendirdiği için yapmıyorum. Bir vatandaş olarak yapıyorum. En yoğun kampanyayı burada götürdük, şimdi de sonuna geldik. Sonunda da bunları görünce tabi seviniyoruz. İnşallah yarın güzel bir sonuç çıkarsa milletçe güleriz, milletçe seviniriz" dedi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Deniz Baykal Olcay Baykal Antalya Özalp Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title