Haberler

Ahmet Hakan Genç Sevgilisiyle Yakalanınca Öfkelendi

Güncelleme:

Ünlü gazeteci, beraber görüntü vermemek için büyük çaba harcadığı sevgilisi Perihan Ünlücan'la görüntülenince fotoğrafları sildirmeye çalıştı.

Gazeteci Ahmet Hakan, beraber görüntü vermemek için büyük çaba harcadığı Karadayı'nın Nilay'ı Perihan Ünlücan'la objektiflere takılınca öfkelendi ve fotoğrafları sildirmeye çalıştı.

ÇILGINA DÖNDÜ

Bugüne kadar kamuoyuna yansıyan aralarında Pelin Batu, Başak Sayan, Devin Özgür Çınar gibi 10'u aşkın esmer oyuncu sevgilisi olan gazeteci Ahmet Hakan, son sevgilisi Perihan Ünlücan'la görüntülenince çılgına döndü.

Ahmet Hakan'ın Karadayı dizisinde Nilay karakterini canlandıran Ünlücan'la ilişkisi beraber gittikleri Roma'daki Türk Filmi Haftası'nda ortaya çıkmıştı.

ARKA BAHÇEDE GÖRÜNTÜLENDİ

Roma sokaklarında romantik anlar yaşadığı Ünlücan'la görüntü vermemek için havalimanından ayrı ayrı çıkan gazeteci, böylece önlem almıştı. Ünlücan, çıkan haberlerden sonra Hakan'ı sosyal medyadan takip etmeyi bırakıp böyle bir ilişki yok havası yaratmaya çalıştı. Ancak ikili Nişantaşı'nda bir kafenin arka bahçesinde birlikte otururken görüntülenince ne yapacağını şaşırdı.

AYRI AYRI TERK ETTİLER

Hakan, "Beni Perihan'la çektiler bu fotoğrafları sildirin lütfen" diyerek arkadaşlarından yardım istedi. Ünlücan, mekanın ön kısmına geçmeyi tercih etti. İkili bir süre daha farklı masalarda oturduktan sonra mekanı ayrı ayrı terk etti.




Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ahmet Hakan Coşkun Devin Özgür Çınar Başak Sayan Pelin Batu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (40)

Tiyneti bozuklarmobilWeb@haberler.com:

ESKİDEN TRT OZEL KANALLARA ADAN YETİSTİRİRDİ KANAL7 DE MAGAZİN ALEMİNE ADAM YETİSTİRİYOR HEPSİ BİR YERLERDE SİMDİ. AHMÉT İN ELİNİN DEGMEDİGİ KALMADİ O TİPE GORE HELAL OLSUN. MEHMET AKİF ZARA İLE EVLENDİ, ERHAN CELİK GULBEN ERGEN VAY BE ADAMLAR NERDEN NEREYE GELDİ BESMELE İLE HABERE BASLARLARDİ ESKİDEN SİMDİ DAM USTUNDE CEVİZ KİRİYORLAR

28
3
yanıtYanıtla
Ayşe Kayandağ:

özel hayatı. . . kimse karışamaz. . .

7
22
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

eski cehepeliler pekekeliler hatta mehapeliler aqepeli olunca eski hayat yeni hayat sorun olmuyor da Ahmet Hakan Coskun donunce mi zorunuza gidiyor? Donene degil bence dondurene bakin allahsiz islamcilara. . . .

4
14
yanıtYanıtla
yokartikmobilWeb@haberler.com:

Sonradan gorme dedikleri bu olsa gerek...

17
1
yanıtYanıtla
yaman02:

KİRALIK ADAM AHMET HAKAN ACELE KIRALIKTIR Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazın

15
1
yanıtYanıtla
MmtMobil-IOS:

Cemaatin avukatı.Bunlar yüzünden millet cemaat olmaktan korkacak, hainler ..

9
4
yanıtYanıtla
YAVUZ SELIM HANMobil-IOS:

BUNLARI KANAL 7 YANI RTE VE TAYFASI YETISTIRDI.HEPSININ ZIHNIYETI AYNIDIR.TEK ROLLERI AYRI AYRI YERDE.

1
12
yanıtYanıtla
umitmobilWeb@haberler.com:

Zaten ahlaksiz oldunu dunya biliyo defne joy olumundede oglu vardi o karede

8
5
yanıtYanıtla
Adaleti Kandıran PartiMobil-IOS:

Size ne

9
4
yanıtYanıtla
Özgür ülke özgür insan.:

Özel hayatı bu kadar didiklemek kime fayda sağlıyor.

7
5
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title