Haberler

Agd Erzurum'da Bayrak Değişimi...

Milli ve manevi değerlerin yaşatılması konusunda ülke genelinde yaptığı faaliyetleriyle tanınan Anadolu Gençlik Derneği Erzurum Şubesi'nde bayrak değişimi yaşandı.

Milli ve manevi değerlerin yaşatılması konusunda ülke genelinde yaptığı faaliyetleriyle tanınan Anadolu Gençlik Derneği Erzurum Şubesi'nde bayrak değişimi yaşandı. Yaklaşık 3 yıldır AGD Erzurum Şube Başkanlığını yürüten Yusuf Taşdemir, görevini Aktay Eşsiz'e devretti. AGD Erzurum Eğitim Komisyon Başkanlığı görevini yürüten Aktay Eşsiz yapılan istişareler sonucu AGD Genel Başkanı Salih Turhan tarafından AGD Erzurum Şube Başbakanlığına getirildi.

Şube başkanlığı devir teslim töreni AGD Erzurum şube binasında yapıldı. Programa AGD eski şube başkanı Yusuf Taşdemir, AGD'nin yeni Şube Başkanı Aktay Eşsiz, şube yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda AGD gönüllüsü katıldı.

TAŞDEMIR: GÖNÜL RAHATLIĞIYLA DEVREDIYORUM

Toplantıda konuşan AGD eski Şube Başkanı Yusuf Taşdemir, gençliğin ahlaki ve manevi anlamda büyük bir sıkıntının eşiğinde olduğunu belirterek, "Ahlak ve maneviyatın zirvesi olarak bilinen Erzurum'da gençliğinin ahlak ve maneviyat korunması noktasında hayırlı çalışmalar yapacağına inandığım Aktay Eşsiz kardeşime görevi gönül rahatlığıyla devrediyorum. Allah cc. yapacağı çalışmalarda kendisine yardımcı olsun, hayırlı olsun." diye konuştu.

EŞSIZ: ÜZERIMIZE DÜŞENI YAPACAĞIZ

AGD'nin yeni Şube Başkanı Aktay Eşsiz ise yaptığı konuşmada "Muhterem Başkanımız Yusuf Taşdemir Bey'in görevde bulunduğu 3 yıllık süre zarfında davamızın istikamet üzere yürümesinde büyük emeği vardır. Yusuf Başkanımız hak batıl mücadelesinin en kesif olduğu bir süreçte bize mihmandarlık yaptı, kendisine terar tekrar teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak değişimidir. Devraldığımız bayrağı en yükseklere çıkarmak boynumuzun borcudur. " diye konuştu.

Şehrimizin en büyük zenginliği olan gençliğin problemlerini kendi problemleri olarak gördüklerini ifade eden Eşsiz, "Üzerimizdeki ağır sorumluluğun farkındayım. Adeta ateşten gömlek giydik. Üzerimize düşeni yapıp emaneti sahibine teslim edeceğiz inşallah." Dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anadolu Gençlik Derneği Salih Turhan Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title