Haberler

Ağaoğlu'nun Paralarını Sayan Sunucu, CNN Türk'ten Kovuldu

Güncelleme:

Canlı yayında ağırladığı ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'nun cebindeki parayı alarak sayan Ekin Olcayto'nun CNN Türk'teki görevine son verildi.

Deneyimli ekran yüzü Ekin Olcayto'nun bir ay önce kadrosuna katıldığı CNN Türk ile yolları ayrıldı. Olcayto'nun kanal ile yollarını ayırmasına ünlü işadamı Ali Ağaoğlu ile gerçekleştirdiği programın neden olduğu öğrenildi.

KANAL YÖNETİMİ RAHATSIZ OLDU

İddiaya göre Olcayto'nun konuk olarak aldığı Ali Ağaoğlu'na "Cebinizde ne kadar para var" sorusunu yöneltmesi ve bu soru üzerine de ünlü işadamının cebindeki parayı çıkarıp Olcayto'ya saydırması kanal yönetimini rahatsız etti.


AÇIKLAMA YAPTI

Deneyimli sunucu ayrılığına dair Medyaradar'a şu açıklamayı yaptı: "CNN Türk'le yollarımız ayrıldı. Programla ilgili karar benim için de sürpriz oldu. Çünkü reytinglerimiz gayet iyi gidiyordu. Bana gerekçe olarak, ilk programda Ali Ağaoğlu'yla yaşanan kısa bir diyalog söylendi.

"YAPMAYA DEVAM EDECEĞİM"

Programımız haber kanalında yayınlanan ama siyaset konuşulmayan bir programdı. Hayatın öteki renklerini ekrana taşıyordu. Yeni bir açılımdı. Belki de bu açılım fikrinden vazgeçildi. Aynı çizgideki işleri farklı mecralarda yapmaya devam edecegim. Baska bir TV kanalında yeni projelerle yakında görüşmek üzere."


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ali Ağaoğlu Magazin Haberler

500

Yorumlar (21)

murtaza:

işten kovulacak ne yapmış bukız. ali ağa oğlunu kıskanmışlar. ağa oğlu işverir o kıza

9
11
yanıtYanıtla
AKEPE BİTİRDİN MEMLEKETİ:

PİSLİK HERİFİN ZARAR VERMEDİĞİ BİR YER VAR MI ?

17
2
yanıtYanıtla
ABIM:

asgarı ucretliyi 1300 degıl bın lıraya calıştırıyorlar ıtıraz edenın ısıne son verıyorlar. . sımdı hukumet 100 lırasını kesecek kaldı 900 lira. . UTANMANIZ ARLANMANIZ ADAMLIGINIZ HAYANIZ EDEBINIZ. . . . . . . . . . . NERDE GOREMIYORUZ. . yoksulun cocugu reklamlardakı tatlılara yemeklere bakıp bakıp uzulsun. . . ALLAH BELANIZI VERSIN

19
0
yanıtYanıtla
İsme gerek yok:

Yav yüzüne tüküreyim böyle kanalında programında sunucununda ulan böyle görgüsüz dangalak adamları kanala çıkartıyorlar ya ulan sokakta görsem yüzüne bakmayacağım adamları addammış gibi gösteriyorlar ya yazıklar olsun

16
3
yanıtYanıtla
Halbuki:

Uğur Dündar, (Rahmetli) Sakıp Sabancı''ya (üstelik tek kanal TRT iken) cebinde ne kadar para taşıdığını (ki üzerinde para taşımıyormuş diye konuşulurdu hep) sormuştu ve Sabancı da gülerek pantalonunun her iki cebini dışarı doğru çıkarıp ''fukarayız'' gibi birşey söylemişti . . yani gayet makara / şaka . . Canlı yayında seyrettim ve unutulmaz sahnelerden biri olarak yaşı tutanlar bilir. . Burada çirkin olan alıp paraları saymak vs. Ayrıca Ekin''e hastayım :)

18
1
yanıtYanıtla
ben ben:

isabetli bir kanal bu spiker bu denli sorusuyla hem kendisinin hemde kanalın prestijini çok fena sarsmış

18
1
yanıtYanıtla
....:

BURDA SADECE AĞAOĞLUNUNMU SUÇU VAR SANIYORSUNUZ . PROGRAMLAR REYTİNG YAPSIN DİYE HER ÇIKTIĞI KANALDA BU PARA GÖSTERME OLAYI YAPILIYOR . BU AĞAOĞLUNUN OLDUĞU KADAR TV KANAL YÖNETİCİLERİNİNDE AHLAKSIZLIĞININ GÖSTERGESİDİR .

17
0
yanıtYanıtla
seba:

Bence kiza haksizlik etmisler. bunu erkek sunucu yapsaydi boyle tepki vereceklerini dusunmuyorum, kizcagiz yenilik getirmek istemis tamamen bakis acisina gore degisebilen bir durum. Biz bayanlarin isyerlerinde her zaman ayrimciliga tabi tutuldugumuz gercektir. istisnalar haric tabi.

6
10
yanıtYanıtla
komık adam:

kovulsa ne olacak yahudının bırıne gıdecek

6
10
yanıtYanıtla
Konuk 35:

Kadına haksızlık yapılmış. Ne var bunda. Zenginlerin yatlarını katlarını, gezdikleri yerleri basından görüyoruz. Cebindeki parayı sorsa ne olur ki. Kıza kumpas kurulmuş.

10
5
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title