Haberler

Mesajlaşma Yüzünden Cinayet İşleyen Genç Adam Tutuklandı

Güncelleme:

Konya'da ağabeyinin sevgilisine mesaj gönderdiği için lise öğrencisi genci öldüren Ahmet Kahraman, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Konya'da 17 yaşındaki ağabeyi S.Y.'nin sevgilisine sosyal medyadan mesaj gönderen 20 yaşındaki Ahmet Kahraman'ı, bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla 16 yaşındaki lise öğrencisi Y.E.Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ağabeyi ise serbest bırakıldı.

KAVGA ETMEK İÇİN RANDEVULAŞTILAR

İşsiz olduğu belirtilen Ahmet Kahraman, iddiaya göre 3 yıl önce ayrıldığı sevgilisine, sosyal medya hesabından mesajlar attı. Genç kızın yeni sevgilisi lise öğrencisi S.Y. de bu durumu öğrenip, Ahmet Kahraman'ı kız arkadaşını rahatsız etmemesi konusunda uyardı. Sosyal medyada mesajlaşırken tartışan iki genç, küfürleşmeye başladı. Ardından da kavga etmek için randevulaştı. Ahmet Kahraman, buluşma yerine arkadaşı 19 yaşındaki Eren Tunç ile S.Y. de kardeşi Y.E.Y. ile birlikte geldi.

YANINDA GETİRDİĞİ BIÇAKLA SALDIRDI

İki grup arasındaki konuşma kısa sürede yeniden kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Y.E.Y., yanında getirdiği bıçakla Ahmet Kahraman'ı göğsünden, Eren Tunç'u da sağ bacağından bıçaklayarak kaçtı. Kanlar içinde yerde kalan iki arkadaş, yoldan geçen diğer sürücülerin yardımıyla Beyhekim Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ahmet Kahraman yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KARDEŞİ TUTUKLANDI

Olaydan kısa süre sonra yakalanan S.Y. ve Y.E.Y., 18 yaşından küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. İki kardeş ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Bıçağı kullandığı belirtilen Y.E.Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, ağabeyi S.Y. serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ahmet Kahraman Konya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title