Haberler

Afyonkarahisarlı hayırseverler 10 motosikleti polise teslim etti

Afyonkarahisarlı hayırseverler 10 motosikleti polise teslim etti Vali Mustafa Tutulmaz; "Emniyetin gücüne güç katıyoruz"AFYONKARAHİSAR - Afyonkarahisar'da hayırseverler tarafından alınan 10 motosiklet, düzenlenen törenle İl Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Afyonkarahisarlı hayırseverler 10 motosikleti polise teslim etti

Vali Mustafa Tutulmaz ;

"Emniyetin gücüne güç katıyoruz"

AFYONKARAHİSAR - Afyonkarahisar'da hayırseverler tarafından alınan 10 motosiklet, düzenlenen törenle İl Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen teslim töreninde, Yunus timlerine motosikletlerin anahtarları Vali Mustafa Tutulmaz ve hayırseverler tarafından teslim edildi. Anahtarları teslim alan Yunus timleri kendilerine verilen emirle şehrin güvenliği için göreve başladı.

Burada bir açıklama yapan Vali Mustafa Tutulmaz, emniyetin gücüne güç kattıklarını söyledi. 10 motosikletle Yunus timlerini güçlendirdiklerini ifade eden Tutulmaz şunları söyledi;

"10 motosikletimizin 7 tanesini 7 ayrı iş adamımız bağışladı. Üç tanesini de yine bir derneğin organize ettiği bir programla yine iş adamlarımızın destekleriyle oldu. Öncelikle bu güzel hizmet ilimizin asayişine, huzuruna önemli bir katkı sağlayacaktır. Bundan 7 ay önce ilk Yunus timlerini faaliyete sokmuştuk. Bu dönemde çok verimli hizmetler sundular. Yunus timleriyle özellikle olaylara anında müdahale edebilme, müdahale edilen alanda pratik sağlayabilme adına önemli başarılar elde edildi. Bunun karşılığını da il olarak gördük. Burada tabi en önemli husus timin kullanacağı motosikletlerin halkımızın yardımsever iş adamlarımızın sağladığı katkıyla oldu. Öncelikle huzurlarınızda onlara teşekkür etmek istiyorum. Bu tür yardımlar bizim şevkimizi arttırıyor. Daha fazla çalışma azmimizi artırıyor. Hizmet etme gücümüzü arttırıyor. Ben bundan dolayı iş adamlarımıza teşekkür etmek istiyorum."

7 ayda 33 bin araç sorgulandı

7 aylık süreçte Yunus timlerini elde ettiği başarı verilerini açıklayan Vali Tutulmaz şöyle konuştu;

"Bu süreçte 33 bin 800 kişi sorgulanırken bunun yanında da 16 bin 250 araç sorgulandı. Bu arada 41 aranan şahıs yakalandı. Bin 734 adet maksat dışı bıçak, 67 ruhsatsız tabanca, 133 kurusıkı tabanca, 90 ruhsatsız av tüfeği yakalandı. Bunun dışında uyuşturucuyla ilgilide önemli yakaladığımız miktarlar var. Bu bize açıkça şunu gösteriyor, Yunus timleri pratiklik açısından ilimizin asayişine huzuruna önemli katkı sağlıyor. Sizleri başarınızdan dolayı tebrik ediyorum, ancak nezaket konusunda şikayetler geliyor. Bu konu da biraz daha hassas olun."

Törene, Vali Mustafa Tutulmaz yanı sıra, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, İl Jandarma Komutanı Albay Hamza Çömez, hayırseverler ve polisler katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Emniyet Müdürlüğü Mustafa Tutulmaz Afyon Genel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title