Haberler

Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Dinar ilçesinde yaz dönemi yol yapım ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başlandı.

Dinar ilçesinde yaz dönemi yol yapım ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başlandı.

Dinar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, ilçede doğalgaz hattı döşenen cadde ve sokaklar başta olmak üzere, sıcak asfalt ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, yaptığı açıklamada, ilçedeki sorun teşkil eden bütün yolların yeniden yapılacağını belirtti.

Yol yapım ve kilitli parke çalışmalarında doğalgaz hattı geçen yerlere ağırlık verileceğini aktaran Acar, "2018 sezonu için yol yapımında her yıl olduğu gibi yine rekor kırmayı hedefliyoruz. Yolu bozuk hiçbir mahalle kalmayacaktır." ifadelerini kullandı.

Dinar'da Yeni Cami ek bina inşaatı çalışmaları

Dinar ilçesinde Yeni Cami ek bina inşaatı çalışmalarına devam ediliyor.

Dinar İlçe Müftüsü Şahin Yaşar, Yeni Cami ek bina inşaatı hakkında yaptığı açıklamada, "Merkez Ulu Cami'nin tadilata alınmasıyla birlikte çarşı esnafı ve halkımıza Yeni Camimiz hizmet verecek. Bünyesinde yapılacak dükkanlardan elde edilecek kira gelirleriyle de köylerimizdeki camilerin ihtiyaçlarını karşılamayı planlıyoruz." dedi.

Dazkırı'da esnaf ziyareti

AK Parti Dazkırı İlçe Başkanı Turgay Erdoğdu ve yönetim kurulu üyeleri, ilçede bulunan esnafları ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Erdoğdu, esnaf ziyaretleri hakkında yaptığı açıklamada, "Dazkırılı esnaflarımızı önemsiyoruz. Esnaflarımızın kalkınması ve daha iyi hizmet verebilmeleri için hükümetimiz tarafından çeşitli desteklemeler ve krediler veriliyor, projeler uygulanıyor. Dazkırılı esnaflarımızın bu projelerden yararlanmalarını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Dinar Belediyesi Yeni Cami Dinar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title