Haberler

Afyonkarahisar'a 62 Doktor Ataması Yapıldı

Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreteri Op. Dr. Fikret Başkan, Afyonkarahisar’a 58 pratisyen hekim ve 4 uzman hekim olmak üzere toplamda 62 doktorun atandığını belirtti.

Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreteri Op. Dr. Fikret Başkan, Afyonkarahisar'a 58 pratisyen hekim ve 4 uzman hekim olmak üzere toplamda 62 doktorun atandığını belirtti.

Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Dr. Başkan, devlet hizmet yükümlülüğü kurasının 64. dönem atamalarının Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği'nin yüzünü güldürdüğünü ifade etti. Atama dönemleri içinde Afyonkarahisar'a bugüne kadar en çok hekim atamasının bu kurada gerçekleştiğini belirten Dr. Başkan, "Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumuyla yapılan görüşmeler neticesinde 58 pratisyen hekim ve 4 uzman hekim olmak üzere toplamda 62 doktoru Afyonkarahisar Kamu Hastanelerine kazandırmanın sevincini yaşıyoruz. Afyonkarahisar Kamu Hastanelerine bağlı 10 sağlık tesisi var. Bunların 9'u devlet hastanesi ve biri Ağız Diş Sağlığı Merkezi ile bölge halkının sağlık sorunlarını çözebilmek için kesintisiz hizmet veriyoruz. Afyonkarahisar'ın çok geniş bir coğrafya olması ve büyük ilçelerin il merkezine uzak olması sebebiyle il merkezindeki hastalarımız kadar ilçelerde hizmet bekleyen hastalarımızı düşünerek doktor atamaları planlanırken, Afyonkarahisar merkezindeki hastaneler kadar ilçe devlet hastaneleri için de kadro talep edilmişti. Talep edilen kadrolar sonucunda Afyon Devlet Hastanesi'ne 13 tane pratisyen hekim, 1 tane uzman hekim, Bolvadin Doktor Halil İbrahim Özsoy Devlet Hastanesi'ne 5 tane pratisyen hekim, Çay Devlet Hastanesi'ne 6 tane pratisyen hekim, Dinar Devlet Hastanesi'ne 6 tane pratisyen hekim, Emirdağ Devlet Hastanesi'ne 6 tane pratisyen hekim, 1 tane uzman hekim, İscehisar Devlet Hastanesi'ne 5 tane pratisyen hekim, Sandıklı Devlet Hastanesi'ne 8 tane pratisyen hekim, 2 tane uzman hekim, Sinanpaşa Devlet Hastanesi 5 tane pratisyen hekim, Şuhut Devlet Hastanesi'ne 4 tane pratisyen hekim atandı" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title