Haberler

Afrin Zeytin Dalı Operasyonuna Destek Vermek İçin Araçları ile Konvoy Halinde Amasra'ya Gelerek...

Afrin Zeytin dalı Operasyonunu yürüten Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Mehmetçiğe desteklerini belirtmek isteyen Seat otomobil grubu Karabük Safranbolu ilçesinde toplanarak konvoy halinde Bartın’ın Amasra ilçesine geldiler.

Afrin Zeytin dalı Operasyonunu yürüten Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Mehmetçiğe desteklerini belirtmek isteyen Seat otomobil grubu Karabük Safranbolu ilçesinde toplanarak konvoy halinde Bartın'ın Amasra ilçesine geldiler. Yaklaşık 50 araçtan oluşan konvoy vatandaşların meraklı bakışları arasında Amasra içinden geçerek Büyük liman mevkiinde araçlarını otoparka çekerek ellerindeki Türk Bayrağı ile Afrin Operasyonuna destek verdikler.

Türkiye'de yaklaşık 5 bin üyesi bulunan Seat gurubu yaptığı açıklamada "Bugün Türkiye'nin dört bir tarafında bulunan 5 bin üyemiz aynı şekilde bu etkinliği düzenliyor. Afrin operasyonuna ve Mehmetçiğimize desteğimizi belirtmek ve üyelerimizle bir farkındalık oluşturmak için bugün burada toplandık" dedi

Aşırı fırtına ve yağmur nedeniyle mendirek mevki'ine araçlarını bırakan grup üyeleri öğlen yemeğinin ardından Amasra'dan ayrıldı. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bartın Amasra Afrin Seat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title