Haberler

Afrin'e Destek İçin Bayrak Çağrısı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de başlattığı Zeytin Dalı harekatına destek vermek üzere, iş dünyasına üyelerine ve halkımıza bayrak asma çağrısında bulundu.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'de başlattığı Zeytin Dalı harekatına destek vermek üzere, iş dünyasına üyelerine ve halkımıza bayrak asma çağrısında bulundu.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan imzalı yapılan ortak çağrıda, "Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak devletimizin, sınır güvenliğimizi sağlamak ve ülkemiz için tehdit oluşturan terör koridorunu ortadan kaldırmak için uluslararası kurallardan doğan hakkını kullanarak aldığı karar çerçevesinde Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlattığı Zeytin Dalı harekatını desteklediğimizi ilk günden ilan etmiştik. Zeytin Dalı harekatı evrensel hukuk ve BMGK terörle mücadele kararları ile BM Sözleşmesinde yer alan meşru müdafaa hakkı çerçevesinde başlatılmış olup, Suriye'nin toprak bütünlüğüne, egemenliğine ve siyasi birliğine saygı gösterilerek yapılan meşru ve uluslararası hukuka uygundur. Bu vesileyle bağlı bulunduğumuz Çerkezköy, Kapaklı ve Saray ilçelerimizde bulunan tüm esnaf ve sanayicimizi, üyelerimizi ve değerli vatandaşlarımızı, kahraman Mehmetçiğimizin Afrin'de başlattığı ve başarıyla yürüttüğü Zeytin Dalı harekatına, birlik ve beraberliğimizin sembolü olan bayraklarımızı asarak destek olmaya davet ediyoruz. Diğer yandan bütün vatandaşlarımızı, özellikle sosyal medyada oluşturulabilecek bilgi kirliliği ve provokasyonlara karşı da dikkatli olmaya çağırıyoruz. Zeytin Dalı Harekatında ve vatan müdafaasında can veren tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Allah Mehmetçiğimizi korusun, ordumuzu muzaffer kılsın. Yar ve yardımcımız olsun" ifadelerine yer verdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Kozuva Mehmet Erdoğan Çerkezköy Afrin Politika Güncel Haberler

title