Haberler

Adriana Lima ile aşk yaşayan Emir Uyar, garsonlara 5 bin lira bahşiş bıraktı

Güncelleme:

Dünyaca ünlü model Adriana Lima aşkıyla dünyanın da yakından tanımaya başladığı iş adamı Emir Uyar, 2 bin 180 euro gelen hesaba 3 bin euro ödeyerek toplam 820 euro bahşiş bıraktı.

Metin Hara'dan ayrıldıktan sonra Türk iş adamı Emir Uyar'la yeni bir aşka yelken açan Adriana Lima magazin gündeminin yine birinci sırasına oturmayı başardı.

YABANCI BASININ İLGİ ODAĞIYDI

Yunanistan Mikonos'ta tatilde olan gözde çift, yabancı basının da ilgi odağıydı. İngiliz basınına göre Brezilyalı güzel ile sosyetik iş adamı, birkaç arkadaşıyla adanın lüks bir mekanında yemek yedi.

Adriana Lima ile aşk yaşayan Emir Uyar, garsonlara 5 bin lira bahşiş bıraktı

METİN HARA'YA GÖRE DAHA AGRESİF

Takvim'in haberine göre, kendilerine gelen 2 bin 180 euro gelen hesabı 3 bin euro olarak ödeyen Emir Uyar, bıraktığı 820 euro'luk yani yaklaşık 5 bin liralık bahşişle Yunan garsonları mest etti. Bu arada yabancı basın, Emir Uyar'ın Metin Hara'ya göre daha agresif olduğuna değindi.

Adriana Lima ile aşk yaşayan Emir Uyar, garsonlara 5 bin lira bahşiş bıraktı

ELİYLE ÇIKIŞTI

250 milyon dolar kişisel serveti olduğu konuşulan sosyetik iş adamı, önceki akşam dünyaca ünlü top modelle kendilerine görüntüleyen yabancı basın mensuplarına fotoğraflarını çekmesinler diye eliyle çıkıştı.

Adriana Lima ile aşk yaşayan Emir Uyar, garsonlara 5 bin lira bahşiş bıraktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Adriana Lima Metin Hara Haberler

500

Yorumlar (29)

antepli:

bir fakire bir kuruş yardım et desen bin dereden su getiriler ama sırf şhow olsun diye 3 bin auro hesap ödüyolar. . . bunlar haram paralar çıkıyo

75
5
yanıtYanıtla
HEY:

İSTEDİN DE VERMEDİ Mİ NERDEN BİLİYON VERİP VERMEDİĞİNİ

yanıt5
yanıt18
TAHSÎLLÎ KÜLTÜRLÜ FAKÎR:

Hey ismiyle yazan yalaka sen avukatmısın. Bu Ülkenin insanları aptal değil. Elbette güzel yürekli îşadamlarıda vardır. Ama çoğunluğun fakirle, yoksulla, yardımlarla işleri olmaz.

yanıt3
yanıt2
Zekariya:

Keşke bizim ülkemizde bu bahşişi bizim garsonlarımıza bıraksaydı gidip yunanistanda türklerden nefret eden yunan garsonlara bahşiş bırakmış ben her zaman tatil yapacaksak yada bahşiş vereceksek veya iş kuracaksak hep kendi milletimize yardımcı olmamız gerektiğine inanıyorum yunanlılara bahşiş bırakarak bize faydaları olmaz türk garsonlar keşke kazansaydı o bahşişi

43
2
yanıtYanıtla
volkan:

sanki bizim ülkedeki garsonlar çooook düzgün sanane istediği yerde istediği bahşişi bırakır ben çok restorantlarda yemek yedim adamlar tepende baykuş gibi bekliyor bahşişçiler iyi yapmış bunun orayla burayla alakası yok

yanıt2
yanıt5
Murtaza:

Iyi yapmis helan hos olsun onlara.. ayrica bu nefret kinle nereye kadar .. o kötü bu kötü.. sanki bizden baska irk yok bu dünyada..

yanıt6
yanıt3
yani:

bence çok doğru madem adriana limayla sevgili olma başarısı gösterdin güzel ülkemizin güzel tatil merkezlerine götür hem haber olsun dünyada hmde biizm insanlarımız kazansın yani.

yanıt0
yanıt0
Devjıberd:

Adrina gelip bizim türk erkeklerini soyduktan sonra rafa kaldırıyor anladığım kadarıyla...??

40
1
yanıtYanıtla
Bilgili alim:

Turkiyede olsa 10 tl vermezler

34
1
yanıtYanıtla
harun:

bu aralar Türk erkeklerinden gidiyor. Sıra bize de gelebilir. Para biriktirmeye başlayalım :-)

31
1
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title