Haberler

Adnan Şenses'in adını taşıyan laboratuvar açıldı

Geçen yıl hayatını kaybeden Adnan Şenses'in adına yaptırılan fen bilimleri laboratuvarı kızı Arzum Şenses Alkuş'un katılımıyla açıldı.

Geçen yıl hayatını kaybeden Adnan Şenses'in adına yaptırılan fen bilimleri laboratuvarı kızı Arzum Şenses Alkuş'un katılımıyla açıldı.

Güvercinlik Mahallesi'nde bulunan Sudi Özkan Ortaokuluna fen bilimleri laboratuvarı yaptırma kararı alan Şenses'in kızı Alkuş, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüyle protokol imzaladı.

İmzalanan protokol kapsamında okula fen bilimleri laboratuvarı yaptıran Alkuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrencilerin katımıyla laboratuvarın açılışını yaptı. Açılışın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Geçin, eğitime katkılarında dolayı Alkuş'a plaket verdi.

Alkuş, açılış öncesi yaptığı konuşmada, eğitimsiz toplumların geleceğinin olmadığını söyledi. Gücü yeten herkesin devletten bir şeyler beklemeden katkı sağlaması gerektiğini ifade eden Alkuş, şöyle konuştu:

"Bu açtığımız laboratuvar inşallah çocuklarımızın geleceğinde önemli bir yer tutar. Onların gelişmesine katkı sağlar. Babam her zaman için eğitime çok önem verdi. Okuyan insanı takdir eder ve desteklerdi. Bildiğim kadarıyla birkaç öğrenciye de eğitim desteği vermiş bir insan. Biz de onun izinden gidiyoruz. Onun adının bir eğitim kurumunda yaşatılması için ilk adımı attık."

Kaynak: AA / Güncel

Adnan Şenses Güvercinlik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title