Haberler

Adnan Oktar'ın En Gözde Kediciği Tülay Kumaşçı, Operasyon Sırasında Kaçtı

Güncelleme:

Adnan Oktar'ın en ünlü kediciklerinden olan Tülay Kumaşçı'nın, yapılan operasyon sırasında kaçtığı ortaya çıktı.

Adnan Oktar suç örgütüne yönelik yapılan operasyonda, örgüt lideri Adnan Oktar ve 235 kişinin gözaltına alınması,gündeme bomba gibi düşmüştü. Operasyon sırasında gözaltına alınmadan kaçan isimler ise bir bir ortaya çıkmaya başladı.

EN ÜNLÜ KEDİCİĞİ OPERASYON SIRASINDA KAÇTI

Yapılan operasyonda kedicikler olarak bilinen kadınlardan en ünlü ismi olan Tülay Kumaşçı'nın kaçtığı ortaya çıktı.

Adnan Oktar'ın En Gözde Kediciği Tülay Kumaşçı Operasyon Sırasında Kaçtı

TÜLAY KUMAŞÇI KİMDİR?

Özel bir internet sitesine konuşan Tülay Kumaşçı hayatı hakkında özel bilgiler vermişti. İşte Tülay Kumaşçı'nın kendi ağzından hayatı;

istanbul'da yaşıyorum. İTÜ Matematik Mühendisliği mezunuyum. Yabancı dil olarak İngilizce biliyorum. Çağdaş ve modern bir aileye mensubum. Baskıcı olmayan karşılıklı sevgi ve saygıya dayalı özgür bir ortamda yetiştirildim.

Adnan Oktar'ın En Gözde Kediciği Tülay Kumaşçı Operasyon Sırasında Kaçtı

Ailem her zaman için bana derin bir sevgi ve saygıyla yaklaşmış, seçimlerimi ve hayat tarzımı daima desteklemiştir. Ayrıca Hocam Adnan Oktar'ı şahsen tanır, çok sever ve saygı duyarlar. Her fırsatta benim üzerimde çok emeği olduğunu, benim Hocamızın yanında olmamdan, Allah aşığı olarak sürdürdüğüm yaşantımdan gurur duyarlar.

Adnan Oktar'ın En Gözde Kediciği Tülay Kumaşçı Operasyon Sırasında Kaçtı

Hocamızla bir arkadaşım vesilesiyle tanıştım. Kendisini ilk gördüğüm andan itibaren çok sevdim. Bakışlarından, konuşmasından ve genel halinden çok etkilendim.

Adnan Oktar'ın En Gözde Kediciği Tülay Kumaşçı Operasyon Sırasında Kaçtı

Ben dindar bir kişiyim, bu yüzden hayat felsefem Allah'ın benden hoşnut olması için yaşamak. Çünkü sadece bu dünyada yaşamayacağız, hepimiz bir gün öleceğiz ve çok sevdiğimiz Rabbimize kavuşacağız. Gerçek ve sonsuz hayatımız o zaman başlayacak. Bunu bildiğim için her zaman Allah'ın istediği ve beğeneceği şekilde yaşamak istiyorum.

Adnan Oktar'ı sevme nedenim diye düşündüğümde, aklımdan acaba ben daha önce sevgiyi biliyor muydum diye geçiyor. Çünkü sevmenin sadece kelimelerde kalmayıp ruhun en derininde hissedilen vazgeçilmez bir duygu olduğunu hocamızdan öğrendim.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title