Haberler

Adıyaman Üniversitesinde Yeşil Oda

Adıyaman Üniversitesi ile Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şube Başkanlığı tarafından üniversite kampüsü içerisinde Yeşil Oda açılışı yapıldı.

Adıyaman Üniversitesi ile Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şube Başkanlığı tarafından üniversite kampüsü içerisinde Yeşil Oda açılışı yapıldı.

Adıyaman Üniversitesi ile Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şube Başkanlığı tarafından üniversite kampusu içerisine açılan Yeşil Odanın açılış törenine Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Yeşilay Cemiyeti Genel Müdürü Savaş Yılmaz, Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şube Başkanı Hakan Özöncel, üniversite öğrencileri ve çok sayıda kişi katıldı.

Yapılan açılış sonrası konuşan Adıyaman Üniversitesi Rektörü Mustafa Talha Gönüllü, "Kurulan Yeşilay Cemiyetimiz geleceğimizi korumak adına bir çok faaliyetler yapıyor. Bugünümüzü ve geleceğimizi korumak adına faaliyetler gerçekleştiriyorlar. Tabi biz üniversitemizde Yeşilay Cemiyetimizle beraber iş birliliği içerisinde öğrenci kulübümüzü oluşturduk. Birçok öğrencimiz bu kulübümüzün üyesi ve yıl içerisinde birçok etkinlikler yapıyorlar farkındalık oluşturmaya gayret gösteriyorlar. Tabi bu farkındalıklar için yapılacak hizmetleri kalıcı hale getirmek için bugün burada Yeşil Oda dediğimiz bir mekanı oluşturduk ve açtık" dedi.

Daha sonra konuşan Yeşilay Cemiyeti Genel Müdürü Savaş Yılmaz ise, "Bizim aslında çok mühim gördüğümüz konu gençlik meselesi, çünkü toplumlarda bağımlılık en çok gençleri vuruyor. ve gençlere vurulması toplumun geleceğe ilişkinde çok büyük riskler barındırıyor. Biz genç bir nüfusuz tabi bu genç nüfusumuz bizim için bir avantaj gibi gözükse de eğer biz bu genç nüfusa sahip çıkamasak onları bağımlılık gibi onların verimliliklerini ortadan kaldıran bazı risklere maruz bırakırsak bu bizim için sorun görülüyor. Burada en önemli kurumlar üniversiteler aslında. Bizler her üniversiteye genç Yeşilay kulüpleri kuruyoruz. Kulüpler vasıtasıyla da üniversitelerde çeşitli faaliyetler yapıyoruz. Bugüne kadar 90 üniversitede bu kulüplerimiz aktif olarak çalışıyor. Bugün ilk defa burada yeşil oda diye tanımladığımız bir yerin açılışını yapıyoruz. Buradaki temel amaç gençleri bir birine olumlu olarak etkilemesi ve bu tür zararlı alışkanlıklara bulaşmasının önüne geçilmesi" ifadelerini kullandı.

Daha sonra konuşan Adıyaman Üniversitesi Öğrencisi ve Yeşilay Kulübü Üyesi Ayşe Taşçı ise, "Burada gönüllü gençlerimiz duracak biz açacağız, biz kapatacağız. Böyle bir mekanın açılması bizleri oldukça sevindirdi" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Üniversitesi Yılmaz Adıyaman Savaş Yılmaz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title