Haberler

Adıyaman: Amatör Spor Yöneticileri Bir Araya Geldi

  Iha052c31a-yrl/15-ara-0a48-a078 - Amatör Spor Yöneticileri Bir Araya Geldi - Amatör Spor Maçlarında Meydana Gelen Şiddet Olayları İkinci Kez Masaya Yatırıldı ( Fotoğraflı) Ahmet Arslantaş Adıyaman (İha)- Adıyaman Birinci Amatör Küme Maçlarında Yaşanan Şiddet Olayları Nedeniyle Amatör Spor Kulüplerinin Yöneticileri İkinci Kez Bir Araya Geldi. Daha Önceden Emniyet Müdürü Mustafa Sa...

 

IHA052C31A-YRL/15-ARA-0A48-A078

- AMATÖR SPOR YÖNETİCİLERİ BİR ARAYA GELDİ

- AMATÖR SPOR MAÇLARINDA MEYDANA GELEN ŞİDDET OLAYLARI İKİNCİ KEZ MASAYA YATIRILDI

(FOTOĞRAFLI)

AHMET ARSLANTAŞ

ADIYAMAN (İHA)- Adıyaman birinci amatör küme maçlarında yaşanan şiddet olayları nedeniyle amatör spor kulüplerinin yöneticileri ikinci kez bir araya geldi.

Daha önceden Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam'ın düzenlediği toplantıya katılan kulüp yöneticileri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıda yine aynı sorunları ele aldı. Vali Yardımcısı Mehmet Akçay başkanlığında yapılan toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Durmuş, Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Kulüp başkanları ve spor camiası katıldı.

Vali yardımcısı Mehmet Akçay, maçlarda alınacak güvenlik önlemlerine dikkat çekerek, "Adıyaman'da oynanan spor müsabakaları için toplantılar düzenleyerek bu toplantılarda güvenlik konularında kararlar alıyoruz.Amatör spor kulüplerimizin durumlarını ve son zamanlarda meydana gelen olaylar ile sıkıntıların değerlendirilmesini yapmak üzere bir araya geldik. Özellikle amatör spor müsabakalarında alınacak olan güvenlik önlemleri, futbol il disiplin kurulunun alacağı kararların hızlandırılması konusu ana maddemiz. Maçlarda güvenlik yönünden tedbirler alınmasına rağmen bazı sıkıntılar hala devam ediyor. Bazen kulüplerimizden bazen de sporcularımızdan kaynaklanan sıkıntılar oluşuyor. Özellikle amatör spor kulüp yöneticilerine, başkanlarına ve işle ilgili olan kişilere çok büyük sorumluluklar düşüyor" dedi. Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam ise, maçlarda yeterli tedbirleri aldıklarını, özellik arz eden maçların önceden bildirilmesiyle güvenlik önlemlerini arttırabileceklerini belirterek, şiddet olaylarının olmaması için yöneticilere büyük görevler düştüğünü söyledi.

Adıyaman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Recep Karaca ise yaşanan şiddet olaylarının kendileri çok üzdüğünü dile getirerek, "Maçlarda çıkan olayların ulusal televizyonlara yansıması bizleri üzmüştür. Bu nedenle gerek bizlere gerekse de kulüp yöneticilerine büyük görevler düşmektedir. Bazı kulüplerimiz disiplin talimatlarına uymuyor. Bazı sporcular cezalı olmasına rağmen diğer başka sporcunun lisansıyla oynatma yollarına başvuruyorlar. Biz bu tür olaylara müdahale ettiğimiz zaman insanlar bizleri yanlış değerlendiriyorlar. O nedenle biz önce kendimizi düzelteceğiz, üstümüze düşen görevi yapacağız" şeklinde konuştu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title