Haberler

Adidas'tan Performansla Aydınlanan Saha

Güncelleme:

adidas tüm dünyadan belirlediği, yeni yetişmekte olan ve "Güç Kaynağı" olarak adlandırdığı amatör futbolcuları, hayatta bir kez yaşanabilecek, çığır açan Power Pitch etkinliği için Brezilya'da bir araya getirdi.

Brezilya'da düzenlenen muhteşem Power Pitch etkinliği, adidas'ın tüm dünyadan "Güç Kaynağı" (takımda her zaman en önde yer alan ve 90 dakika boyunca durmaksızın koşarak takımın güç kaynağı olan) olmaya aday genç, yetenekli oyunculardan oluşan takıma ev sahipliği yaptı. 2014 FIFA Dünya Kupası'na hazırlanan Brezilya'da düzenlenen etkinlik futbolculara, hayatlarında bir kez yaşayabilecekleri benzersiz bir deneyim sundu.

adidas nitrochargeTM kramponun tanıtıldığı, kendi alanında ilk olan etkinlikte oyuncuların hareketleri, sahanın etrafını ışıklandıran bir enerjiye dönüştü. Her pas, depar ve mücadele; her bir oyuncunun tükenmeyen enerjisi, hareket halindeki oyuncuların gücünü ve enerjisini ortaya koyan büyüleyici bir gösteriye dönüştü.

Dünyanın dört bir yanından gelen oyuncular, nitrocharge™ kramponlarının özel olarak tasarlandığı, sahanın her köşesine bitmeyen bir enerji ile koşan Daniele De Rossi, Ezequiel Lavezzi, Javi Martinez & Dani Alves gibi oyunculara benzetildi.

Etkinlikte Daniele De Rossi, Patrick Vieira&Jamie Carragher gibi oyuncuların amatör gençleri sürpriz yaptığı bir eğitim seansı gerçekleşti. Her bir Güç Kaynağı yetenek avcısı, oyuncuları çalışkanlık, saha hakimiyeti, kilit önemdeki atak ve savunma hareketlerine göre değerlendirerek, en iyi oyuncuları seçti.

Kazananlar, önemli roller üstlenmek üzere Brezilya'da gerçekleştirilen etkinliğe katılma hakkı kazandı. Bunlar arasında İngiltere'den Jerome Martelli-Denton, İtalya'dan Andrea Delianni, Fransa'dan Cyprien Morin, Ekvador'dan Andres Ona Alcocer, Veneuzela'dan Ruben Ramirez ve Güney Kore'den Jae Hoon Lim gibi genç isimler de bulunuyor.

Power Pitch etkinliğinde elde edilen içeriklerle muhteşem bir film oluşturuldu. Film, takımın Güç Kaynağı olarak görülen oyuncusunun inatçı niteliklerinin ve özelliklerinin nasıl hızlı ve görsel bir enerjiye dönüştüğü konusunda izleyenlerin fikir edinmelerini sağlıyor. Son teknolojiye sahip teknikler kullanılan filmde GoPro kameraları ve kamera dronları HD formatında çekim için özel olarak geliştirildi ve böylece ortaya aksiyonu gerçeğe dönüştüren çok açılı kamera görüntüleri çıktı.

nitrocharge™ oyuncusu Daniele De Rossi şöyle konuştu: "Power Pitch, Güç Kaynağı oyuncusuna odaklanan heyecan verici bir etkinlik. Oyunculardan birini seçme fırsatı bulduğum için şanslıydım, genç ve gelecek vadeden bir futbolcu ile güzel bir anı paylaşmak gurur vericiydi. Keşfettiğim oyuncu olan Andrea'ya, Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak olan Brezilya'ya gitme şansını vermenin yanı sıra, gerçekten eğlenceli bir adidas futbol etkinliğinde yer almasını sağlamak muhteşemdi."

Çarpıcı bir görsel tasarımı bulunan nitrocharge™, adidas'ın, her oyuncu tipine özel bir krampon yaratmaya dair sürdürdüğü geleneğin devamı niteliğinde. nitrocharge™ ayakkabının eşsiz konumlanması, enerjiyi kalbinde saklamasına ve özellikle takım listesinde daima birinci sırada olan, ekibi güçlendirmesini bilen, sürekli koşan, mücadele eden ve 90 dakika boyunca bir alandan diğerine inatçı bir şekilde durmadan pozisyon arayan Güç Kaynağı oyuncusu için tasarlanmış olmasına dayanıyor.

Güç Kaynağı, adidas'ın tanımladığı ve son iki yıldır daha da ön plana çıkarmaya çalıştığı bir oyuncu türü. Sportif veri sağlayıcısı Opta ile yapılan iş birliğinin ardından, hangi oyuncunun Güç Kaynağı rolüne daha uygun olduğunu belirlemek amacıyla performanslarının değerlendirilebileceği bir algoritma geliştirildi.

Mavi ve sarı neon renkteki adidas nitrocharge™, takımın Güç Kaynağı olma yolunda ilerleyen tüm futbolseverleri, 397 TL'lik satış fiyatıyla adidas mağazaları ve yetkili satıcılarında bekliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ezequiel Lavezzi Daniele De Rossi Adidas Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title