Haberler

Adanalı Boksör Erdil Keyf Türkiye Şampiyonu Oldu

Adanalı boksör Erdil Keyf, Erzurum'da yapılan Üniversiteler Arası Boks Şampiyonası'nda 69 kiloda Türkiye şampiyonu olarak Adana'nın yüzünü güldürdü.

Adanalı boksör Erdil Keyf, Erzurum'da yapılan Üniversiteler Arası Boks Şampiyonası'nda 69 kiloda Türkiye şampiyonu olarak Adana'nın yüzünü güldürdü.

Erdil Keyf, elde ettiği bu başarı ile 2012 yılı sonunda tarihi ve yapılacağı ülke daha sonra belirlenecek olan Üniversiteler Arası Dünya Boks Şampiyonası'nda ülkemizi doğrudan temsil etme hakkı kazandı.

Başarılı boksör Erdil Keyf'in antrenörü Ercümend Erdoğan, elde edilen bu başarıda en büyük payın amatör sporlara ve amatör sporculara maddi manevi büyük destek veren Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ın olduğunu söyledi.

"Sayın Başkanımız bize destek vermeseydi, bizler bu şampiyonalara katılma şansını elde edemezdik" ifadesini kullanan Ercümend Erdoğan, "Sayın Başkanımız Zihni Aldırmaz, tüm amatör sporlara olduğu gibi bizlere de destek oluyor. Biz de bu sayede ülkemizdeki müsabakalara katılabiliyoruz. Böylece Adana'yı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Son olarak sporcumuz Erdil Keyf, 25-29 Nisan tarihleri arasında Erzurum'da yapılan Üniversiteler Arası Türkiye Boks Şampiyonası'nda mücadele etti. Sporcumuz burada Türkiye Şampiyonu olarak Adana'ya birincilik getirdi. Bu başarıları kazanmamıza vesile olan Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. 6 Mayıs'ta Osmaniye'de yapılacak 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Turnuvası'na da Sayın Başkanımızın bize verdiği destekle katılacağız. Kendisine müteşekkiriz" şeklinde konuştu.

Antrenör Ercümend Erdoğan, Erdil Keyf'in yıl sonunda yapılacak Üniversiteler Arası Dünya Boks Şampiyonası'nda da başarılı olacağına inandığını sözlerine ekledi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zihni Aldırmaz Erzurum Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title