Haberler

Adana'da Silahla Vurulan Gencin Paylaşımı Dikkat Çekti: Bu Semtte Sabrın Sonu Cinayettir

Güncelleme:

Adana'nın Kozan ilçesinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Kavgada yaralanan genç adam, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafa, 'Bu semtte sabrın sonu cinayettir' yazdı.

Adana'nın Kozan ilçesinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Kavgada yaralanan Mehmet Ali Ö.'nün sosyal paylaşım hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafında, 'Bu semtte sabrın sonu cinayettir' yazdığı görüldü.

GENÇ ADAM, TARTIŞMA YAŞADIĞI ESKİ ENİŞTESİNE KURŞUN YAĞDIRDI

Olay, gece yarısı Hacımirzalı Mahallesi Çevreyolu üzeri Kozan Meslek Yüksek Okulu Kavşağı civarında meydana geldi. İddiaya göre Emrah Gürbüz (29) ile eski eniştesi olduğu öğrenilen Cihangir Kuşvuran (30) arasında alacak verecek nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce Emrah Gürbüz, av tüfeğiyle eski eniştesi Kuşvuran ve yanında bulunan arkadaşları Mehmet Ali Ö. (34) ve Necati G.'ye (29) ateş açtı. Kuşvuran, Ali Ö. ve Necati G., vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Olayın ardından çok sayıda polis ekibi ve sağlık ekibi sevk edildi. Kozan Devlet Hastanesi Acil Servisi´ne götürülen yaralılardan Cihangir Kuşvuran yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı, diğer 2 kişi ise tedaviye alındı.

Adana'da Silahla Vurulan Gencin Paylaşımı Dikkat Çekti: Bu Semtte Sabrın Sonu Cinayettir

'BU SEMTTE SABRIN SONU CİNAYETTİR'

Kavgada vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Mehmet Ali Ö.'nün sosyal paylaşım sitesi üzerinden paylaştığı fotoğrafının üzerine, 'Bu semtte sabrın sonu cinayettir' yazdığı görüldü. Cinayet zanlısı Emrah Gürbüz, ise olayda kullandığı av tüfeği ile birlikte polis tarafından yakalandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Adana'da Silahla Vurulan Gencin Paylaşımı Dikkat Çekti: Bu Semtte Sabrın Sonu Cinayettir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kozan 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (25)

ADANALI DOST:

ADANA İLE İLGİLİ YORUMLARINIZI KENDİNİZE SAKLAYIN HERKES KENDİ İŞİNE BAKSIN YORUM YAPA YAPA ADINI KÖTÜYE ÇIKARDINIZ ELBETTE KENDİNİ BİLEN KİMSE TASVİP ETMEZ BÖYLE OLAYLARI AMA BU OLAYLAR SADECE ADANA DA YAŞANMIYOR TEKRAR SÖYLÜYORUM BU BİR ŞEHİR MESELESİ DEĞİL İNSANLIK MESELESİ ADANA İLE İLGİLİ KÖTÜ YORUMLAR YAPANLARA HEMEN MİLLİYETÇİLİK DUYGUSUYLA KALBİNİ KIRASIM GELİYOR.

5
28
yanıtYanıtla
angaralı:

dostmu ne dostusunuz la sız şişe dostları akıllanmazsınız hacı neyı savunuyon klavyeyle olan belli

yanıt1
yanıt0
ADANA SEVDALISI:

TAMAM DA ANGARALI VE GEÇ BUNLARI SİZE DOKUNAN ŞEY NEY ONU ANLAMADIM SİZE DOST DİYORUM ONDAN DA ANLAMIYORSUNUZ BUNDAN SONRA SİZİN ANLADIĞINIZ DİLDEN KONUŞMAK LAZIM

yanıt0
yanıt0
zelzele:

Adana ıslah edilsin adanalılar suryeye suryedeki türkmen kardeşlerim adanaya getirilerek yerdeğişimi sağlanırsa hem biz hemde surye rahat bi nefes alacağı kanısındayım

11
9
yanıtYanıtla
8*HUDUT GAZİLER IĞDIR:

önce sen yazi yazmayi oğren sonra bakariz adanayla suriyelilerin durumuna kardeş

yanıt10
yanıt4
ADANALI DOST:

SÖZDE ZELZELE YORUMUN ÇOK TERBİYESİZ SEVİYESİZ VE KALİTESİZ

yanıt1
yanıt1
SENDEN KARDEŞ OLMAZ:

SÖZDE KARDEŞ ADINI SORMADAN CEVAP VERME SANA DAVAR DEMEYECEĞİM ÇÜNKÜ O DEĞERLİ HAYVANA HAKARET OLUR

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

CAHİL MEMLEKET NEDİYELİM HEPİMİZ EĞİTİMLİ VE MANTIKLI OLMALIYIZ

11
3
yanıtYanıtla
KARSLI CEMAL:

bu alemin kıralı benim kardeşim. edirne f tipindeyim keyfim yerinde. biz vatansever ülkücüyüz. dışarı çıkacağız yakında devlet baba sağolsun. .

1
10
yanıtYanıtla
Ülkucü hareketengellenemez:

Reis sabret hapiste bir tane bile mafya lideri reisimiz kalmayacak eskisi gibi yine cete halinde gezecegiz , oruc tutmayanları dövecegiz sabret o gunler cok yakin

yanıt1
yanıt5
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title