Haberler

Adana Demirspor Başkanı Sözlü: "Bu Takım Ligde Kalacak"

SEZON başında şampiyonluğu hedeflediği Türkiye 1'inci Ligi'nde son 2 haftaya düşme endişesiyle giren Adana Demirspor'un Kulüp Başkanı Sedat Sözlü, "Takım olarak bu sezon birçok talihsizlikler yaşadık.

SEZON başında şampiyonluğu hedeflediği Türkiye 1'inci Ligi'nde son 2 haftaya düşme endişesiyle giren Adana Demirspor'un Kulüp Başkanı Sedat Sözlü,  "Takım olarak bu sezon birçok talihsizlikler yaşadık. Bir galibiyet bile bizi kurtarıyor ama takımımız son 2 maçını kazanıp ligde kalacak" dedi.

Takımın bulunduğu pozisyonun sorumlusunun kendisi olduğunu dile getiren Başkan Sözlü, kongrede aday olmayacağını açıkladı. Zirveyi hedeflerken düşme potasına indiklerini belirten Başkan Sözlü, futbolcularına toplamda 200 bin lira ödeme yaptığını ve helalleştiğini açıkladı. Küme düşmemek için de oyuncularına yüklü miktarda prim vaad ettiğini vurgulayan Başkan Sözlü, bu konuda da şunları söyledi:

"Bu takım acı çeke çeke de olsa ligde kalacak. Evkur Yeni Malatyaspor müsabakası sırasında misafir takımın yöneticileri ve protokolün önünde aileme hakaret edilmesi camiaya zarar verdi. Bunların amaçları benimle Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olan ağabeyim Hüseyin Sözlü'yü yıpratmak."

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Adana Demirspor, pazar günü oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını Aytaç Durak Tesisleri'nde teknik sorumlu Tekin İncebaldır koordinesinde sürdürdü. Tekin İncebaldır, atrenmandan önce oyuncularıyla toplantıda bir araya geldi.  Daha sonra sahaya çıkan mavi lacivertli oyuncular, ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 ve koordinasyon çalışmaları yaptı. Sakatlığı süren Onur idmana katılmazken, Raspopovic ve Serkan Yanık kontrollü olarak yine takımla çalışmalarına devam etti.

- Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adana Demirspor Hüseyin Sözlü Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title