Haberler

Adana'da Şüpheli Paketten Spor Ayakkabısı Çıktı

Adana'da şüpheli paketten spor ayakkabısı çıktı Fatih KARAÇALI- Akif ÖZDEMİR/ADANA, (DHA) - ADANA Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi'nin bahçe duvarına bırakılan 2 alışveriş çantası bomba korkusu yaşattı.

Adana'da şüpheli paketten spor ayakkabısı çıktı

Fatih KARAÇALI- Akif ÖZDEMİR/ADANA, (DHA) - ADANA Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi'nin bahçe duvarına bırakılan 2 alışveriş çantası bomba korkusu yaşattı. Bomba imha uzmanının fünye ile patlattığı çantadan bir çift spor ayakkabısı ile kumaş çıktı.

Adana Merkez Komutanlığı'nın karşısındaki Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi'nin bahçe duvarının kenarında yan yana duran alışveriş çantalarını gören vatandaşlar bomba olabileceği şüphesiyle polisi aradı. İhbar üzerine alarma geçen polis, bölgeye araç trafiğine kapatıp bomba imha uzmanı istedi. Özel kıyafetlerini giyen bomba uzmanı, çantalara fünye bağlayıp imha etti. Çantanın birinden ayakkabı diğerinden ise kumaş çıktı. Çevreye dağılan malzemeler toplandı, yol da tekrar araç trafiğine açıldı.

İKİNCİ KEZ BOMBA PANİĞİ

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne yaklaşık 40 metre uzaklıktaki D-400 karayolu üzerinde bir otelin önünde unutulan ve uzun süre sahibi çıkmayan çanta, otel görevlileri ile vatandaşları şüphelendirdi. Olay yerine gelen ekipler, yolu trafiğe kapatırken, bomba imha uzmanı da sinyal kesi jammer cihazı açarak çantayı inceledi. Bomba imha uzmanı, çantada kıyafet olduğunu fark edince çevrede toplananlar rahat bir nefes aldı. Çanta incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hacı Ömer Sabancı Adana Merkez Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title