Haberler

Adana'da Sulama Kanalında Can Pazarı; Yarım Saat Kurtarılmayı Bekledi

Adana'da başka bir otomobil ile çarpıştıktan sonra sulama kanalına uçan ve suda yaklaşık 100 metre sürüklenen otomobilde bulunan Mehmet Çağrı Coşkun (22), yaklaşık yarım saat kurtarılmayı bekledi.

Adana'da başka bir otomobil ile çarpıştıktan sonra sulama kanalına uçan ve suda yaklaşık 100 metre sürüklenen otomobilde bulunan Mehmet Çağrı Coşkun (22), yaklaşık yarım saat kurtarılmayı bekledi. Yağmur ve soğuk hava nedeniyle donma tehlikesi geçiren Coşkun, yaşanan can pazarının sonunda merdivenli itfaiye aracıyla kurtarıldı.

Kaza, saat 02.45 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Kıyıboyu Caddesi ile Alparslan Türkeş Bulvarı'nın kesiştiği kavşakta meydana geldi. Sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 01 P 1344 plakalı otomobil, Fatih Mustafa Alıravcı'nın kullandığı 01 BTU 76 plakalı otomobil ile kavşakta çarpıştıktan sonra kontrolden çıkıp, Ege Bağatur Köprüsü'nden sulama kanalına uçtu.

OTOMOBİLDEN KAÇTI

İddiaya göre, kanala uçan otomobilin sürücüsü otomobilden çıkıp, yüzerek sulama kanalından kendini kurtardı ve daha sonra kaza yerinden kaçtı. Araçta yolcu konumunda bulunan Mehmet Çağrı Coşkun ise sulama kanalında sürüklenen otomobilin tavanına çıkıp, yardım istedi. Vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine polis ve itfaiye ekipleri ile ambulans sevk edildi. İlk olarak elindeki can simidi ile sulama kanalına giren bir itfaiye eri, akıntı nedeniyle Coşkun'a ulaşamayınca, kaza yerine merdivenli araç istendi. Soğuk hava ve yağmur nedeniyle donma tehlikesi geçiren Coşkun, yaklaşık yarım saatlik çalışmanın sonunda merdivenli araç ile sulama kanalından çıkartıldı. Ambulansta ilk müdahalesi yapılan Coşkun, Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavisi devam eden Coşkun'un hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Sulama kanalına uçan otomobilin sürücüsünü tespit etmek için çalışma başlatan polis, kazayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title