Haberler

Adana'da Ramazan Bayramı

MHP İl Başkanlığı tarafından bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

MHP Adana İl Başkanlığı tarafından bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

MHP'den yapılan açıklamaya göre, il binasında düzenlenen bayramlaşma programına  Adana MHP milletvekilleri Milletvekili Muharrem Varlı, Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, il başkanı Mustafa İzgioğlu ile partililer katıldı.

MHP Adana İl Başkanı İzgioğlu, gerek yakın gerekse uzak coğrafyada olsun Türk-İslam dünyasında kan ve gözyaşının  devam ettiğini belirtti.

Doğu Türkistan'da, Irak'ta, Suriye'de, Gazze'de Türklerin, Müslümanların ızdıraplarının bitmediğini, hemen hemen her gün yeni vahşetlerin sergilendiğini ifade eden İzgioğlu, şunları kaydetti:

"Böyle bir ortamda bayramı bayram gibi kutlayamıyoruz. Zalimler Müslümanlara ramazanı ve bayramı zehir ettiler. Dolayısıyla yüzümüz gülüyor, içimiz kan ağlıyor. Bayramı çok buruk bir şekilde idrak ediyoruz. Dolayısıyla bayramı bayram tadında kutlayabileceğimiz günlerin yakın olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, bu bayramın akan kan ve gözyaşının dinmesine vesile olmasını temenni ediyor, bütün hemşehrilerimin bayramını tebrik ediyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." - Adana

Kaynak: AA / Yerel

Seyfettin Yılmaz Muharrem Varlı Hüseyin Sözlü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title