Haberler

Adana'da ikinci Taksim vakası: Genç kızı adım adım takip edip taciz etti

Güncelleme:

Adana'nın Ceyhan ilçesinde bir genç kızı takip edip tacizde bulunduğu ileri sürülen zanlı yakalandı. Zanlının genç kızı takip ettiği anlar saniye saniye görüntülendi.

17 Ekim Cumartesi günü saat 21.30 sıralarında Hürriyet Mahallesi İnönü Bulvarı'nda meydana gelen olayda kaldırımda yürüyen 17 yaşındaki A.G.'yi, 100 metre mesafeyle takip eden bir şüpheli, iddiaya göre genç kızı taciz etti.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİNDEN TESPİT EDİLDİ

Genç kızın şikayetçi olması üzerine, polis, olayla ilgili inceleme başlattı. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, taciz şüphelisinin Zeki A. (23) olduğunu tespit etti. Şüpheli Zeki A., polis ekiplerince yakalandı.

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Öte yandan şüphelinin, genç kızı takip ettiği anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Gözaltına alınan Zeki A.'nın Emniyet Müdürlüğündeki sorgusu devam ederken, kasten yaralama ve parada sahtecilik suçlarından da kaydının olduğu öğrenildi. Şüphelinin sorgusunun ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

TAKSİM OLAYINI AKILLARA GETİRDİ

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz aylarda Taksim İstiklal Caddesi'nde de benzer bir olay yaşanmış ve genç bir kadını takip eden şüpheli, polis ekipleri tarafından suçüstü yakalanmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ceyhan Genç 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500

Yorumlar (16)

adil:

Suçluyu yakalayın cezasını verin ama yarı çıplak gezmek de tacizdir onun da cezasını verin.

8
8
yanıtYanıtla
Murat:

Özrün kabahatından büyük

yanıt0
yanıt0
ela goz:

evt haklisin acik giyin milleti kudurt ondan snr taciz edildim de

yanıt0
yanıt0
Vatan:

Suç hep hirsızdamı?ev sahibinin hiç suçu yokmu? kediye ciyeri gösteriyor sonrada niye arkamdan geliyorsun diyorsun.

8
7
yanıtYanıtla
TC:

o ciğer senn ailendeki kadınlarda da var. umarım aynı olay senin aileninde başına gelir.

yanıt10
yanıt6
100 metre korkusu:

100 metre bir kadının arkasında yürüyenin vay haline

9
5
yanıtYanıtla
Mine:

Adam gibi yürüyene kimse bisey solemez.Çarptirmayin kadinlarla ilgili her konuyu.Öyle saygili terbiyeli ahlakli erkekler var ki cok sukur onlara neden kimse bisey solemiyo

yanıt0
yanıt0
dede şevkatli tarikat şeyhi:

toplum içinde kadınlara musallat olan sapıklar var bunlara var olan en ağır cezalar verilmeli ben geri kafalı bayanların tesettüre bürünmesi taraftarıda değilim ama bazı bayanların rahatsız edici derecede çok açık giyiniş tarzları var resmen gel beni taciz et diyor bu giyimleri giyim kuşam özgürlüğüyle açıklanamaz acaba o şekil giyindiklerinde onları gören erkeklerin aklından ne geçiyordur az çok tahmin ediyorsunuz

4
7
yanıtYanıtla
TTT:

ama kelimesinden önce söylenen cümlenin hiçbi anlamı yok. kadının kıyafetinden sanane. istediği gibi giyinir bu senin taciz edebilme hakkın olduğu anlamına gelmez. bi başkasıda bende kapalıdan tahrik oluyorum derse ne yapcan. insan olun diyeceğim ama bu coğrafyada zor

yanıt9
yanıt2
tanık:

Ben taciz ettiğini görmedim, Arkasından gidişi tesadüf olabilir, böle binlerce görüntü bulunabilir.

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title