Haberler

Adana'da 18 yaşından küçük kızları fuhşa zorlayan çete çökertildi

Güncelleme:

Adana'da, çocukları fuhşa zorlayan çeteye yönelik düzenlenen operasyonda, 20'si kadın 33 kişi gözaltına alındı. Fuhşa zorlananlardan 4'ünün yaşının 18'den küçük, 8'inin de üniversite öğrencisi olduğu ortaya çıktı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kentte yaşı küçük çocukların fuhşa zorlandığı bilgisi üzerine harekete geçti. 3 ay boyunca teknik ve fiziki takip sonucu çete üyelerinin adreslerini belirleyen ekipler, savcılığın yakalama kararı çıkarmasının ardından 29 Haziran'da şafak vakti operasyon düzenledi.

4 MAĞDURUN YAŞI 18'DEN KÜÇÜK

Şüphelilerin adreslerine yapılan baskınlarda, 20'si kadın 33 şüpheli gözaltına alındı. Çetenin 300 ile 500 lira arasında para karşılığında fuhşa zorladıkları kadınları, Adana ve diğer illerdeki ev ve otellere götürdükleri, 4 mağdurun yaşının küçük olduğu ve 8'inin üniversite öğrencisi olduğu öğrenildi.

Adana'da, çocukları fuhşa zorlayan çete çökertildi

FUHUŞ YAPANLARA DA İŞLEM YAPILDI

Öte yandan yaşları 15 ile 17 arasında değişen mağdurlarla fuhuş yaptığı belirlenen 8 kişiye de işlem yapıldı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (26)

xxxxx:

Şehir Adana ise olay gayet normal her türlü pisliğin noktası

4
302
yanıtYanıtla
Adanalı:

5 tane x ile isim bulmadaki cesaretinizle ,sınır tanımaz kelime haznenizle ve eminim hiç ahlaksızlığın olmadığı gezegen ötesi şehrinizle ve çok yüce adalet duygunuzla böyle bir olayı kınamak yerine bu vatan için savaşmış ve bu vatanın parçası olan topraklara hakaret edebilme yeteneğiniz asıl sizin durduğunuz NOKTAYI çok güzel anlatıyor..

yanıt25
yanıt0
Net cvp:

Önce İnsan olmayı ögren adana dediğin şehir insanlığın samimiyetin merkezi sen ne anlarsın insanlıktan ADANALILIKTAN Sen civciv beyinli insan görünümlü beyni kirlenmiş topluma ve insanlığa zehir saçan mahlukatın birisin insan olmak çok başka bir şey

yanıt1
yanıt0
Mustafa:

Türk sanatından sinemasından edebiyatından ADNALILARI çıkar geriye sizin gibi boş konuşanlar kalır

200
1
yanıtYanıtla
Evliya oğlu:

Fuhuş, cinayet, hırsızlık, gasp, soygun, Allah''a kitaba sövme. . . her türlü pislik ve rezillik. . . Allah sizi bir şekilde ıslah etsin.

16
151
yanıtYanıtla
evliya damadı:

evliya oğlu senin oturduğun şehirde hiç fuhuş taciz tecavüz olmuyor herhalde söyle öyle temiz bir şehire bizde taşınalım

yanıt36
yanıt1
Adanalı:

Bu olayların hiçbiri kabul edilebilir değil ve olan çoğunlukla kadınlara ve çocuklara oluyor.Bunu içtenlikle çözmek istiyorsak bu ülkede yaşayan herkesin vicdanlı ve adaletli davranması gerekir.Bir yerde olana zengin diye modern yaşam derken başka yerde olana .... dersen, yani siyaha siyah beyaza beyaz diyemezsen. Kapının õnünde, mahallende, şehrinde olana bana dokunmasın da bin yaşasın dersen senden uzakta olandan daha az sorumlu sayılmazsın. O yüzden Allah hepimizi ıslah etsin ve adil olacak,vicdanlı olacak bu olaylara karşı heryerde ve her zaman dik duracak guç ve akıl versin.

yanıt44
yanıt0
Hasan:

Basligi gordum ve sonra resme baktim cakma sariyi gorunce adana dedim yanilmadim.

1
102
yanıtYanıtla
Ahmet:

Anneleri babaları okumaya diye gönderiyorlar bu kızlar neler yapıyor emin olun bunları kimse ağına falan düşürmüyor bilerek isteyerek yapıyor. U üniveraiteliler

11
52
yanıtYanıtla
ulubatlı:

Sen nasıl bu kadar cahilsin ki genelleme yapıyorsun ?

yanıt63
yanıt2
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title