Haberler

Bekçilerin para kavgasında kan döküldü! Önce arkadaşını vurdu sonra canına kıydı

Güncelleme:

Adana'da, mahalle bekçisi, aralarında alacak verecek meselesi yüzünden anlaşmazlık olan meslektaşını tabancayla yaralayıp, yanındaki şahsı başından vurarak öldürdü. Mahalle bekçisi daha sonra otomobilin içinde kendi kafasına sıkarak intihar etti.

Adana'nın Yüreğir ilçesi Sarıçam Mahallesi 2469 Sokak'ta meydana gelen olayda, bekçi Fatih Ö, alacak verecek meselesi nedeniyle meslektaşı T.K. ile sokakta buluşmak için anlaştı. T.K. ise şoför arkadaşı Soner K. ile birlikte 01 EPH 21 plakalı otomobille buluşma noktasına geldi. Fatih Ö. de meslektaşının geldiği otomobilinin arka koltuğuna geçip oturdu.

MESLEKTAŞININ ARKADAŞININ KAFASINA SIKTI

İkili arasında araç içerisinde alacak verecek meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Fatih Ö, beylik tabancasını çıkarıp Soner K'nın kafasına sıktı. Ardından T.K, araç içerisinden kaçmaya çalışırken Fatih Ö, meslektaşının da arkasından sıktı ve kurşun T.K'nın kafasını sıyırdı. Fatih Ö. ise olayın ardından otomobilin arka koltuğunda kendi kafasına sıkarak intihar etti.

YARALI BEKÇİ, HASTANEYE KALDIRILDI

Çevredekilerin silah seslerini duyması üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri Fatih Ö. ve Soner K'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinden kaçan T.K. ise hastanede tedavi altına alındı.

Öte yandan olay yerine Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci gelerek olay hakkında bilgi aldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Adana Yüregir Fatih 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (3)

pratik işler:

Çocuğunu öldürür Adana annesini bıçaklar Adana arkadaşını Keser Adana bazen haberim baştan okuyorum detayını bakmaya gerek yok yer Adana

39
3
yanıtYanıtla
Jack Daniel:

Üniversite mezunu olmayan cahilleri Devlet kadrosuna alıyorsunuz sonuçları böyle oluyor.

20
5
yanıtYanıtla
Oguz Nürav:

bekçilerin çogu lisans mezunu senı cahıl

yanıt0
yanıt3
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title