Haberler

Adana'da 40 Yaş Üstü Futbol Takımı Kuruldu

Adana Güneşi Veteranlar Spor Kulübü 40 yaş üstü bir futbol takımı kurdu. Resmi olarak Orta Anadolu Masterlar Federasyonu'na tabi olan kulüp, çeşitli illerin takımlarından oluşan veteranlar liginde Adana'yı temsil edecek.

Kulüp aynı zamanda dernekleşme çalışmalarını da tamamladı ve iler ki zamanlarda önemli sosyal sorumluluk projelerine imza atmaya hazırlanıyor. Bu amaçla, Adana Güneşi Veteranlar Spor Kulübü yöneticileri mini bir törenle dernek binasında açılışını da gerçekleştirdi. Açılışa, ASKF Başkanı Ali Gülleri, yönetici Ramazan Çimen, Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Akif Oflaz, TÜFAD Adana Şubesi Başkanı Mehmet Sümer, Yahya Kantur, Gazi Yalçın, Amatör Futbol İl Temsilcisi Mehmet Çiftçi, ADANA MHP Milletvekili Adayı Adem Gündoğan,Çukurova Demir spor Kulüp Başkanı Ercan Kurgun, Kuyumcular Odası Başkanı Oğuz Başman ve çok sayıda yönetici katıldı.

Adana Güneşi Veteranlar Spor Kulübü ve Derneği Başkanı Ramazan Çakır'ın açılış öncesi yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Üç günlük ulusal yas ilan edilen bir günde, Ankara'da ölen tüm vatandaşlarımıza Allah rahmet diliyorum, ailelerine taziyelerimi sunuyorum.Dernek tüzüğümüz gereği, iki önemli işlevimiz bulunmakta. Bunlardan birisi, Veteran spor organizasyonları için de yer almak. Biz buna futbol ile başlıyoruz. İleride oluşabilecek taleplere göre, basketbol, voleybol gibi branşların desteklenmesi mümkün olabilir.Futbolda, Orta Anadolu Masterlar Federasyonu tabi olduk. Bu Federasyon, oluşturduğu iki gurup halinde ligi maçlarına Kasım ayında başlıyoruz."

Derneğin bir diğer amacının ise özellikle ve sadece derneğin değil, tüm sivil toplum kuruluşlarının çaba göstermesi gerektiği bir konu olan "madde bağımlılığı" ile ilgili sosyal sorumluluk projelerinin üretilmesine katkı sağlamak olacağını ifade eden Çakır, konuyla ilgili olarak ilgili uzmanlardan ve paydaş olabilecek diğer sivil toplum kuruluşlarıyla ortak projeler üreteceklerini" vurguladı.

Yapılan konuşmaların ardından etkinliğe katılan protokol, kulüp ve dernek binasının açılışını gerçekleştirdi.

Bu arada Orta Anadolu Masterlar Federasyonu'na tabi olan takımlar ise şöyle: Adana Güneşi, Kayseri Erciyes, Aksaray, Niğde, Karaman, Mersin Karacailyas, Yeni Ceyhan." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Çimen Mehmet Sümer Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title