Haberler

Adana Btü Bahar Kupası Turnuvası Sona Erdi

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (Adana BTÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen 1. Bahar Kupası Halı Saha Turnuvası sona erdi.

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (Adana BTÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen 1. Bahar Kupası Halı Saha Turnuvası sona erdi.

10 takımın katılımıyla gerçekleşen turnuvanın finalinde Real Mardin takımı Techno Team takımını 7-3 yenerek şampiyonluğa ulaştı. Maç sonunda büyük sevinç yaşayan Real Mardin takımı oyuncuları madalyalarını ve şampiyonluk kupasını Adana BTÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy'un elinden aldı. Turnuvanın ikincisi Tencho Team'e kupası Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Fazıl Özsoylu tarafından verilirken, üçüncü olan Yadyo United'in kupasını Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Tuncay Bolat verdi. Ayrıca turnuvaya renk katan Şen Spor, Bahar Kupası'nın en centilmen takımı ödülüne layık görüldü.

Kupa töreninde kısa bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Adem Ersoy, gelecek yıllarda artan öğrenci sayısına paralel olarak bu tür aktivitelerin de artacağını belirtti. Prof. Dr. Ersoy, "Üniversitelerin amacı sadece eğitim-öğretim vermek değildir. Öğrencilerimizin ve çalışanlarımızın sosyal, kültürel ve sportif aktivitelere katılımını sağlıyoruz. Bu yıl ilkini düzenlediğimiz Bahar Kupası'nın şampiyon takımını kutluyor, turnuvaya katılan tüm takımların sporcularını tebrik ediyorum. Çok güzel ve centilmenlik çerçevesi içerisinde bir turnuva oldu" ifadelerini kullandı.

Kupa töreninin ardından ödül alan takım oyuncuları düzenlenen çiğ köfte partisinde başarılarını kutladılar. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adem Ersoy Mardin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title