Haberler

Hacze giden avukatın kafasına silah dayayan şahsa Adalet Bakanı Gül'den sert tepki: Adalete saldırı kabul ediyoruz

Güncelleme:

İzmir'de hacze giden avukatı ölümle tehdit edip kafasına silah dayayan şahsın görüntüleri infial yarattı. Gözaltına alınan şahsa Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, tepki göstererek, "Mesleğini ifa eden avukata saldırıyı, yargı ve adalete saldırı kabul ediyoruz" dedi.

İzmir'de spor salonu işleten H.H.A, haciz için iş yerine gelen Avukat Ege O.B'nin, başına silah dayayıp darbetti. H.H.A. gözaltına alınırken, olay anı cep telefonuyla görüntülendi.

BAKAN GÜL SALDIRIYI KINADI

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, İzmir'de haciz işlemi sırasında saldırıya uğrayan avukata, icra memuruna ve işlem yardımcılarına geçmiş olsun dileklerini iletti. Bakan Gül, "Mesleğini ifa eden avukata saldırıyı, yargı ve adalete saldırı kabul ediyoruz. İzmir Başsavcılığı, aynı hassasiyetle bu zorbalığa karşı gereğini yerine getirmektedir" ifadelerini kullandı.

Hacze giden avukatın kafasına silah dayayan şahsa Adalet Bakanı Gül'den sert tepki: Adalete saldırı kabul ediyoruz

Kaynak: AA / Güncel

Twitter İzmir Haberler

500

Yorumlar (1)

Muhsin Biçim:

kaldıramadığınız, kaldırmadığınızya da kaldırmak istemediğiniz milleti zorla ALLAH'a DÜŞMANLIK olan FAİZ'in peçesine düşürüyorsunuz. YA DA benim gibi aldatılan bir insan mahkemelerinize BAŞ VURDUĞUNDA, ADALETSİZ ADALETİNİZLE mallarının haczine sebep oluyorsunuz. ADAM ne yapacaktı GÜL!!!lerle mi karşılayacaktı? KIZACAĞINA, KINAYACAĞINA neden böyle davranmak zorunda kaldığı ile İLGİLENSEYDİN. KAFASINA SIKMADIĞNA DUA ET.

24
12
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title