Haberler

Acun'un Ekibi Arnavutköy'ü Cip Galerisine Çevirdi

Güncelleme:

Sıkı dostlar Murat Boz, 3 Adam ekibi ve Gökhan Şükür önceki akşam yemekteydi. Gecenin sonunda görevlilerden araçlarını getirmesini isteyince ortaya ilginç bir manzara çıktı.

Murat Boz, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Gökhan Şükür Arnavutköy'deki bir balıkçıda buluştu. Sıkı dostlar Murat Boz, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Gökhan Şükür önceki akşam Arnavutköy'de yemekteydi.

CİPLER YARIŞTI

Grup, sohbet eşliğinde saatlerce devam eden yemeğin sonunda görevlilerden araçlarını getirmesini isteyince ortaya ilginç bir manzara çıktı.

SOKAK CİP GALERİSİNE DÖNDÜ

Aynı marka cip kullanmayı tercih eden Boz, Yenenler, Büyükak, Şükür ve Koç'un araçları kapı önüne çekilince, sokak bir anda cip galerisine döndü. 5 arkadaş, sohbetlerine biraz da kapıda devam ettikten sonra direksiyon başına geçerek oradan uzaklaştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Eser Yenenler Gökhan Şükür Arnavutköy Murat Boz Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (84)

DASO:

DAGDAKI AYILAR BUNLARDAN DAHA GÖRGÜLÜ

31
3
yanıtYanıtla
TuzlukMobil-IOS:

Eeeh biz eşek olduktan sonra sırtımıza binen çok olur. 30 yıldır calışıyorum ben neden binmiyorumki.

29
0
yanıtYanıtla
X...Mobil-IOS:

Bugün böyleler yarın yaşlanıncada bir parça ekmege muhtaç oluyorlar sonrada vefa beklerler

28
0
yanıtYanıtla
ZAVALLI MAHLUKLAR:

KÜLLİ DÖVİZ İSRAFI AMA SEN GELDE BUNU BU MALLARA ANLAT

24
0
yanıtYanıtla
Reis:

Ölüncede tahtadan ata binersiniz

22
1
yanıtYanıtla
istanbul:

anadolu halkı köylü , halkın efendisi açlıktan ölüyor bunların haline bakın. . . .

21
0
yanıtYanıtla
ALPER80:

Yeni Türkiye''nin suya sabuna dokunmayan güldüremeyen düşündüremeyen zenginleri, sözde sanatçıları oyuncuları. . . yazık!

20
0
yanıtYanıtla
reis:

küfür etmedikleri icinmi sanatcidan saymadin

yanıt0
yanıt2
HASAN:

LAN EN BÜYÜK KÜFÜRCÜ AHMET KAYA HAİNİYDİ. . AKPNİN SANATÇISI İŞTE. . . BİRDE ''TÜRKÜN KANI ZEHİRLİ'' DİYEN ŞİVAN PERVER :)) YA ŞARKINIZ MEGRİ MEHRİ:)) ALLAH BELANIZI VERECEK. . 1 KASIM AZ KALDI. .

yanıt2
yanıt0
KADİR:

KAKAKA KİKİKİ GÜLMEYE DEVAM TÜRK HALKI ONLAR GÖTÜRECEĞİNİ GÖTÜRÜYOR

18
0
yanıtYanıtla
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title