Haberler

Acun Ilıcalı, Yasin ve Barış'ın kavgası hakkında konuştu: Diskalifiye olur mu olmaz mı bilmiyorum

Güncelleme:

Survivor'un bugün yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanında aynı takımda olan Yasin ve Barış yumruk yumruğa kavga ediyor. Instagram hesabından yaptığı canlı yayında konu hakkında konuşan Ilıcalı, diskalifiye konusu hakkında ekibiyle toplantı yapmaya karar verdi.

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2020'nin 52. bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor yeni bölüm fragmanında Barış Murat Yağcı ile Yasin Obuz'un birbirine girdiği görüntüler dikkat çekti. Salgın nedeniyle Dominik'te olan Acun Ilıcalı ise Instagram hesabından canlı yayın yaparak konu hakkında ilk kez konuştu.

"DİSKALİFİYE OLUR MU OLMAZ MI BİLMİYORUM"

Acun Ilıcalı, TV8'de yayınlanan' Survivor Panorama' programının sunucularıyla canlı yayın yaparak şunları söyledi: "Sıkıntılar var. Oyunda istemediğimiz şeyler oldu. Diskalifiye olur mu olmaz mı bilmiyorum. Ödül çok önemliydi. Tansiyon yükseldi. İki takım da kazanmak isteyince ortaya kıvılcımlar çıktı. Birazdan toplantı yapacağız. Yarınki bölümümüzde sıkıntılar var. Sercan oynayamıyor ama kötü değil. Yarın çok acayip şeyler olacak. Sercan oynamayacak."

"ÖDÜLÜ DUYUNCA YARIŞMACILARIN PSİKOLOJİSİ BOZULUYOR"

"Ödül çok büyüktü. O kadar büyüktü ki tansiyon yükseldi. Ödül, Dominik'in en güzel 2-3 evinden biri. Benim geçenlerde Instagram'a koyduğum ev. Şöyle anlatayım. Ödülü duyunca yarışmacıların psikolojisi değişiyor. Bir taraf çok mutlu oluyor. Diğer tarafta da Sercan oynamayacak diye demorileze olanlar var."

Acun Ilıcalı, Yasin ve Barış'ın kavgası hakkında konuştu: Diskalifiye olur mu olmaz mı bilmiyorum

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Dominik Cumhuriyeti Acun Ilıcalı Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (47)

Mehmet:

Yasin her konuda barışı tahrik ediyor bu konuda yaşın olayları çok ama çok abartıyor karşı takımın gözünün önünde barışı körüklüyor olmaz takımın huzurunu bozan yaşın diskalife olacaksa yaşın ne yaşını tanırım nede barışı

37
22
yanıtYanıtla
ANL:

yaşın kim ya, gözlerim kanadı okurken.

yanıt20
yanıt5
jytjt:

sen öncesi değil son sahneye bakacaksınyasin: kime diyorsun diyor?barış: sana diyorum lan diye adamın üzerine yürüyor kavga fitili barıştandır. sen yarışı kaybediyorsunda yasinin orada bir şey yaptığı yok oturuyor sadece

yanıt1
yanıt9
adem:

Bu programı seyretmesem uyku uyuyamıyorum. Allhım nasıl sürükleyici o oyunlar . Not: 7 yaşındayım

17
39
yanıtYanıtla
Cvd:

7 yaşındayım deneme gerek yok zaten belli oluyor

yanıt20
yanıt0
Alihan çelik:

Olmaz tabi sana reyting lazım geç bu işleri et bakalım diskalifiye görelim..

41
2
yanıtYanıtla
kadir:

yasin gerçek Survivor

6
32
yanıtYanıtla
ÇINAR:

Yasin sadece aşçı. başka da bir cacık olmaz yasin''den. . . . . . . . . inanılmaz kıskanıyor BARIŞI. . . her kelimesi, her anı her saniyesi Barışı düşünüyor sanki. . tek konusu BARIŞ. . . Biliyor tek survivor BARIŞ

yanıt0
yanıt0
polat:

bence olmaz . uçuşlar yasak adada adam kalmadı reyting lazım yarışma uzayacak gibi

21
2
yanıtYanıtla
Selim:

Barışı bile insanlıktan çıkardılar adam iyi sabretti bunlara yasin gibi gıcıklra

15
7
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title