Haberler

Acun Ilıcalı'ya "Senin kanalında olmaktan utanıyorum" diyen Erkan Petekkaya geri adım attı

Güncelleme:

TV8'de yayınlanan müzik töreninde Kerimcan Durmaz'a ödül verildiğini gördükten sonra "Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan" diyerek Acun Ilıcalı'ya öfke kusan Erkan Petekkaya, pişman olunca yeni bir paylaşım daha yaptı.

Kırmızı Oda dizisinde rol alan Erkan Petekkaya, dün akşam TV8'de yayınlanan müzik töreninde cinsel organını gösterdiği gerekçeyle hakkında dava açılan Kerimcan Durmaz'a ödül verildiğini görünce sosyal medya hesabından Acun Ilıcalı'ya ateş püskürdü. Oyuncu, "Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan" diyerek Acun Ilıcalı'ya sitem ettiği paylaşım tepki çekince yayından kaldırdı. Gündeme bomba gibi düşen Petekkaya, yeni bir paylaşım yaparak geri adım attı.

ACUN ILICALI'YA DEMEDİĞİNİ BIRAKMADI

Dün akşam TV8 ekranında yayınlanan müzik ödül töreninde 'En İyi Çıkış' ödülü Peşimde şarkısıyla Kerimcan Durmaz'a verildi. Kırmızı Oda'da oynayan Erkan Petekkaya ise Acun Ilıcalı'ya tepki göstererek "Bu kişi cinsel organını gözünüze soktu. Sizin gözlerinize. Helal olsun. Sizler utanmaz, iflah olmaz, kötü kişilersiniz. Acun Bey yuh size. Ahlak yoksunu. Utanıyorum senin kanalında olduğum için. Acun efendi yuh" demişti.

Acun Ilıcalı'ya 'Senin kanalında olmaktan utanıyorum' diyen Erkan Petekkaya geri adım attı

PETEKKAYA GERİ ADIM ATTI

Paylaşımını kısa sürede silen Petekkaya, yeni bir paylaşım yaparak "Söylediğimde haklı olsam da üslubum hatalı olmuş. Bu yüzden lütfen kusura bakmayın" ifadelerini kullandı.

Oyuncunun sert yorumlarına Acun Ilıcalı'dan henüz bir açıklama gelmedi.

Acun Ilıcalı'ya 'Senin kanalında olmaktan utanıyorum' diyen Erkan Petekkaya geri adım attı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Erkan Petekkaya Acun Ilıcalı Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (9)

murat kaneko:

Doğru ne kelime erkan petekkaya ulke gavurlar dan beter oldu

98
5
yanıtYanıtla
Uğur Sezgin:

Doğru söylemiş başkası olsa ekmek param der alkış tıtar

98
1
yanıtYanıtla
Hasan AKBAŞ:

Türk milletinin sesi olmuş , teşekkürler Petekkaya

80
3
yanıtYanıtla
Haluk Ozturk:

Yeniliklere açık bir insan olarak böyle rezil insanlara prim verilmesini hazmedemiyorum, erkan Petek kaya ya helal olsun, para için değerlerimizi satmayıp içinden geldiği gibi düşüncelerini paylaşmış.

62
3
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Çıkar uğruna yalakların yalakaların çokca çoğaldığı bir ülkede Erkan Petekkaya gibi sözünün eri mert sanatçı zor çıkar söylediklerinde hiç de haksız sayılmaz !

62
2
yanıtYanıtla
Fikret Altanhan:

HELAL OLSUN SANA SAYIN ERKAN PETEKKAYA AZ BİLE DEMİŞSİN AMA MAALESEF SOSYAL MEDYA ÜSLUP ÖNEMLİ SONUNA KADAR ARKANDAYIZ AĞZINA YÜREĞİNE SAĞLIKKK

54
3
yanıtYanıtla
Fatih Uludağ:

adam geri adım atmamış sadece uslubum hata demiş nasıl bir maşet bu acun abi paspasım oluyum beni affet der gibi :)

50
2
yanıtYanıtla
Kadriye İspir:

BENCE YORUMUNU SILMESİN....BU KADAR AĞIR AHLÂK EROZYONUNA BU SÖZLER AZ BİLE.... ACUN ILICALI MAALESEF TOPLUMUN AHLÂK DEĞERLERİNİ BOZMAKLA GÖREVLİ SANKİ...YAPTIĞI YARIŞMALARDA YARI ÇIPLAK İNSANLAR SİNIR BOZUCU...AHLAKİ DEĞERLER HİÇ BU KADAR AYAK ALTINA ALINMAMIŞTI...

26
1
yanıtYanıtla
Taner Yasar:

Erkan Petekkaya işine son verselerde üzülme seninleyiz. Yeni işin tercümanlık olabilir. Türk Halkının duygularına tercüman oldun. Gayet başarılısın bu konuda....

19
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title