Haberler

Acun Ilıcalı, Survivor 2020'nin ne zaman yayınlanacağını duyurdu

Güncelleme:

Eser Yenenler'in programına konuk olan Acun Ilıcalı, yıllardır ekranların vazgeçilmez yarışması olan Survivor'un ne zaman başlayacağını duyurdu.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Eser Yenenler Show'un özel bölümüne konuk oldu. Survivor'dan bahseden Ilıcalı, yarışmanın 16 Şubat'ta başlayacağını söyledi.

DETAYLAR BELLİ OLUYOR

Survivor, bu yıl Ünlüler-Gönüllüler şeklinde iki takım halinde olacak. Geçtiğimiz aylarda yarışmanın ilk kesinleşen yarışmacısının oyuncu Ersin Korkut olduğunu söyleyen Ilıcalı, bu sefer de yarışmanın kesinleşen tarihinin 16 Şubat olduğunu söyledi.

Acun Ilıcalı, Survivor 2020'nin ne zaman yayınlanacağını duyurdu

UĞUR PEKTAŞ YER ALACAK MI?

Öte yandan Acun Ilıcalı, daha önce 'Survivor'ın ilk şampiyonu Uğur Pektaş'ın yüzde 90 ihtimalle, 2020 kadrosunda yer alacağını söylemişti.

Acun Ilıcalı, Survivor 2020'nin ne zaman yayınlanacağını duyurdu

SEÇMELER BAŞLADI

Geçtiğimiz yıl Türkiye-Yunanistan olarak iki farklı ülke yarışmacılarının performans sergilediği programda, Yusuf Karakaya şampiyonluk ipini göğüslemişti. Yarışmanın yeni sezonunda yarışacak olan isimler ise henüz netleşmedi. Geçtiğimiz günlerde TV8'in internet sitesinde, 'Survivor 2020' için İstanbul, Bursa, Sakarya ve Antalya'da seçmelerin başladığı duyurulmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Eser Yenenler Acun Ilıcalı Uğur Pektaş Haberler

500

Yorumlar (17)

öööjjööö:

bildiğimiz iyi oldu yemekten içmekten kesildik milletçe. .

13
2
yanıtYanıtla
zımbo:

Bu programı izliyenmi kaldı allah aşkına geçiniz bunları boş zaman kaybı programlar.

8
4
yanıtYanıtla
HALİT:

ACUN Sümüklü burnunu boşuna silme, Ağzından salyalar akıyor.. Büz senin kanalını izlemiyeceğiz.. Enayi halktan al parayı, 20 yaşında kadınlara nafaka yedir..

8
4
yanıtYanıtla
rollo:

acun türkiye tarihine girmiş insanları her yönden zehirleyen programları yapan kişilerin başında gelen ilk insandır. 5-10 yıl sonra böyle olduğu gayet net bir şekilde görülecektir.

9
2
yanıtYanıtla
atını sevmeyen kovboycu:

acunun yine torpilli yakın arkadaşları ve çevresinden insan manzaralarıyla oluşan kadro. istediğin kadar başvuru yap. listeler zaten hazırlanmıştır bile. ünlü oyunculara ne kadar para verileceği, kimlerin rayting yapıp kavgacı, sinir bozucu kişiler geleceği her şey belli

10
1
yanıtYanıtla
Yorum:

MERAK eden Var mı ?!!!!!!

6
3
yanıtYanıtla
GERÇEK:

ACUN MİLLETİN AHLAKINI BOZMAYA DEVAM EDİYOR

6
1
yanıtYanıtla
KEPAZE:

NEKADAR ONEMLI YAHU ACUR SENINGIBI GEREKSIZ. KENDI AKLINLA BIRSEY URET CALINTI PROGRAMLAR DEYIL .TURKCEYI OGREN HOMURDAMA. KIZIN YASINDAKILER SARKMA UTANMIYORMUSUN

5
1
yanıtYanıtla
Eski Hükümlü Abdürrezak Dayı:

Survivor ile iyi uykular türkiye

5
1
yanıtYanıtla
pablokeskobar:

bıktık artık survivordan toplum ahlakını bozuyor :(

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title