Haberler

Acun Ilıcalı'nın Gözündeki Şişliğin Nedeninin Enfeksiyon Olduğu Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Sanat camiasında verdiği haberlerden dolayı felaket tellalı olarak adlandırılan Onur Akay, Acun Ilıcalı'nın gözündeki şişlik ve kızarıklığın enfeksiyondan kaynaklandığını söyledi.

Survivor yarışmasında kameramanlık görevi yapan Alper Baycın'ın, Dominik'te bir grup çetenin saldırısına uğrayarak hayatını kaybetmesinin yankıları sürerken, Acun Ilıcalı'nın gözündeki şişlik ve kızarıklık dikkat çekti.

ENFEKSİYON KAPTI

Acun Ilıcalı'nın canlı yayından kahreden haberi açıklarken ki görüntüsü sosyal medya da bomba etkisi yarattı. Sosyal medya kullanıcıları ise Ilıcalı'nın üzüntüden yüzünün şiştiğini söyledi ancak gerçek Onur Akay'ın yaptığı açıklamayla ortaya çıktı. Akay, "Acı haberi alan Ilıcalı'nın gözüne uyku girmediği ve hem üzüntüden hem de uykusuzluktan gözlerinin şiştiği söylendi. Ancak Ilıcalı'nın Dominik'te gözünden enfeksiyon kaptığını öğrendim." dedi.

Acun Ilıcalı'nın Gözündeki Şişliğin Nedeninin Enfeksiyon Olduğu Ortaya Çıktı

Acun Ilıcalı'nın Gözündeki Şişliğin Nedeninin Enfeksiyon Olduğu Ortaya Çıktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Dominik Cumhuriyeti Acun Ilıcalı Onur Akay Magazin Haberler

500

Yorumlar (29)

Fenevliymis No Problem üzülmedik:

Darisi Artik Yapmacik 3Kagitci AcunMacunun Basina

4
8
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

ANLAMADIM BU NE HIRS BU NE KİN. ADAM SUNUCULUKLA BAŞLADI AKLINI KULLANIP BU YERLERE GELDİ. SİZDEN Mİ ÇALDI DA ZENGİNLİĞİNE KISKANIYORSUNUZ. DÜNYA FAKİR YARDIMA MUHTAÇ İNSANA ÇOCUĞA YARDIM YAPIYOR. ÇOK GÜZEL PROGRAMLAR YAPIP HEPİMİZİ EYLENDİRİYOR. SİZE NOLUYOR DA BÖYLE KÖTÜLÜYORSUNUZ ADAMI. AYIPTIR BE HEPİNİZE. ÇALANLARA ÇIRPANLARA GÜCÜNÜZ YETMEZ, BİLEĞİNİN GÜCÜYLE KAZANANLARA BİR TON LAF. ADAM ÇOK ÜZÜLMÜŞ ÇOCUĞA AĞLAMIŞ İŞTE. BİZİM ÜLKEMİZDE HER GÜN CİNAYET VAR GASP VAR. SANKİ BURASI GÜLLÜK GÜLİSTANLIK

11
0
yanıtYanıtla
alp:

e acun bey yok benim şuyum var yok benim buyum yok ben şöyleyim yok ben böyleyim yok zenginim yok ben kıralım geçecen onları tıpış tıpış gelecen o pamuğu görecen

4
5
yanıtYanıtla
retin:

reziller

6
3
yanıtYanıtla
BABA:

Ölüm ALLAH cc Emridir. Ne 1 saniye geri, ne 1 saniye ileri. İhtiyarlar SIRA SIRA, Gençler ARA SIRA GİDİYORLAR. Ve o arasıralardan BİRİ. . İnsanlar UYKUDALAR, ÖLÜNCE uyanacaklar. HZ. ALİ . . . . . kerremallahu veche. . .

7
1
yanıtYanıtla
osman erdoğan:

bızde sahte duygularına ınandık para içinde yüzen biri nezih duygular kalbınde yaşayamaz palavra. . . allah rahmet etsin

0
8
yanıtYanıtla
resulpolat:

yani çalışanı öldüğünden ağlamamış haberin türkçesi bu

5
2
yanıtYanıtla
Mersinli:

Lan jetin var, yok bilmem neyin var.ama üç kuruşluk bir göz damlası alacak paran mı yok. Elin gavur memleketlerinde para harcıyor. Gavur herif. Pinti.

0
6
yanıtYanıtla
NAVAHO YERLİSİ:

şu adam da başkası için gözleri şişecek kadar ağlayacak tip var mı?

4
2
yanıtYanıtla
OKUMAK CAHİLLİĞİ EŞEKLİK BAKİ KALIR.:

Diye bi söz var burdaki insanlar hem cahil hem eşek. adamı bu kadar kıskanmayın 7/24 evde yatarak bu adam gibi olamazsınız. Neymiş efendim adam paraya açmış kardeşim benim adam 99 yılında futbol muhabiriydi şimdi Türkiye''nin en zenginlerinden bu adam kendi emekleriyle buralara geldi.

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title