Haberler

    Acun Ilıcalı, maçı sevgilisi ve Şeyma Subaşı'nın kardeşiyle birlikte izledi

    Güncelleme:

    Acun Ilıcalı, takımı Hull City'nin maçını izlemek için stadyumda hazır bulundu. Ilıcalı'ya sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ve eski eşi Şeyma Subaşı'nın kardeşi Kübra Açıl da eşlik etti.

    Championship takımlarından Hull City'yi satın alan Acun Ilıcalı, takımının Everton ile oynadığı FA Cup karşılaşmasını tribünden takip etti. Acun llıcalı'yı maç sırasında geç sevgilisi Ilıcalı Ayça Çağla Altunkaya yalnız bırakmadı. Acun Ilıcalı'nın yanında destek için dikkat çeken bir isim daha vardı. Şeyma Subaşı'nın kardeşi Kübra Açıl da Hull City'nin, FA Cup maçını izlemek için İngiltere'ye gitti.

    ILICALI'NIN SEVGİLİSİYLE YAN YANA MAÇ İZLEDİ

    Eski eniştesiyle iyi olduğu bilinen Açıl maçı Ilıcalı ve sevgilisinin yanında izledi. Kübra Açıl geçtiğimiz yaz da ikiliyle birlikte Yunanistan'a tatile giderek herkesi şaşırtmıştı. Subaşı'nın bu konuda tavrının ne olduğu ise bilinmiyor. Acun Ilıcalı ve Subaşı, son dönemde kızları Melisa'nın kimde kalacağı konusunda sorunlar yaşamıştı.

    Acun Ilıcalı, maçı sevgilisi ve Şeyma Subaşı'nın kardeşi ile birlikte izledi

    EŞİ UZUN BİR SÜRE FUTBOL OYNADI

    Kübra Açıl'ın eşi Merthan Açıl da uzun süre futbol oynamıştı. Adanaspor, Kasımpaşa ve Erzurumspor gibi takımlarda forma giyen Merthan Açıl'ın eski bacanağı Acun Ilıcalı'nın futbol projelerinde yer alması bekleniyor. Kübra Açıl, eşi Merthan Açıl ile dün akşam oynanan Hull City-Everton maçını izledi.

    Acun Ilıcalı, maçı sevgilisi ve Şeyma Subaşı'nın kardeşi ile birlikte izledi

    Acun Ilıcalı, maçı sevgilisi ve Şeyma Subaşı'nın kardeşi ile birlikte izledi

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Ayça Çağla Altunkaya Acun Ilıcalı Hull City Subaşı Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
    500

    Yorumlar (2)

    UğuR DURAN:

    Çok değil 25 sene önce TV lerde program sunuculuğu, spor muhabirliği yapan bir adam nasıl oluyor da devasal bir servete ulaşıyor. Şimdi pek çoğunuz diyecek, Çalışmak... Ben şimdiden onlara diyorum ki: Harama bulaşmadan asla bur servet elde edilmez.

    139
    22
    yanıtYanıtla
    ender türk :

    geniş aile

    35
    3
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title