Haberler

Açlık Grevini Sonlandıran Aile Tedavi Altına Alındı

Tunceli’de 10 günden bu yana açlık grevinde olan Ayhan ve Adile Arduç çifti ile kendilerine destek veren Yıldız Köhl ile İsmail Altay, açlık grevini sona erdirmelerinin ardından hastanede tedavi altına alındı.

Tunceli'de 10 günden bu yana açlık grevinde olan Ayhan ve Adile Arduç çifti ile kendilerine destek veren Yıldız Köhl ile İsmail Altay, açlık grevini sona erdirmelerinin ardından hastanede tedavi altına alındı.

Tunceli- Bingöl, Elazığ sınırındaki Peri Çayı üzerinde yapılan Pembelik Barajı ve HES nedeniyle yaklaşık bir yıldır Tunceli'nin Nazımiye ilçesi Ilısu Mezrası'nda mahsur kalan ve taahhüt edilen yol ile köprüleri yapılmadığı için 10 gün önce açlık grevine başlayan Arduç ailesi Tunceli Valiliğinin köprü yapılacağı sözü vermesi üzerine akşam saatlerinde açlık grevini sonlandırdı.

Açlık grevini sonlandıran Arduç ailesi ve kendilerine destek veren iki kişi ambulanslarla alınarak önce Karakoçan Devlet Hastanesi'ne ardından da Tunceli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hastaneye getirilen Adile Arduç yaptığı açıklamada, haklı bir mücadele yürüttüklerini ve gasp edilen haklarının iadesi yönünde söz aldıklarını söyledi.

Arduç ailesinin hastaneye getirilişinde bazı vatandaşlar da alkışlarla destek verdi. - TUNCELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İsmail Altay Tunceli Elazığ Bingöl Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (1)

CAN DERSİMLİ:

BARAJA BAĞLASAYDINIZ TNT LERİ DEVLET NE DİYE VAR TUNCELİDE BİR HAYRINI GÖRMEDİM. AÇLIĞA İŞSİZLİĞE TECRİTE MAĞDUR BIRAKIP GÖÇ ETTİRİYOR.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title