Haberler

Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı? Kimler, hangi cezaevine dönmeyecek?

Güncelleme:

Türkiye'de, 15 Nisan 2020'de açık cezaevlerindeki mahkûmlar, koronavirüs nedeniyle geçici olarak evlerine gönderilmişti. Pandemi süreci içerisinde 19 aydır serbest olan mahkûmların izni 9 defa uzatıldı. . Peki, Açıkcezaevi izinleri uzatıldı mı? Kimler, hangi cezaevine dönmeyecek?

Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı, ne zaman bitiyor? Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri, koronavirüs nedeniyle kovid-19 izinlerini uygulamaya başladı. 2 ay süre ile uzatılan cezaevi izinleri hakkında son dakika açıklama geldi. Peki, cezaevlerinde izinler ne zaman bitiyor? Açıkcezaevi izinleri uzatıldı mı? Kimler, hangi cezaevine dönmeyecek?

AÇIK CEZAEVİ İZİNLERİ UZATILDI MI?

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül koronavirüs nedeniyle açık cezaevlerinden evlerine gönderilen ve izin süreleri 30 Kasım'da bitecek hükümlülerin cezaevlerine dönüşlerinde izlenecek yol haritasına ilişkin MKYK üyelerini bilgilendirdi. Yeni Şafak'ın haberine göre MKYK'da, belli bir sürenin altında cezası kalanların denetimli serbestlik hükümlerinden yararlandırılması önerisinin getirildiği ifade edildi.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Haberler

500

Yorumlar (1)

firat erol:

Böyle bir saçmalık mi olur virus belirli bir süresi kalani mi öldürüyor???

9
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title