Haberler

Acer'ın Yeni Reklam Yüzü Dünyanın En Ünlü DJ'i Tiësto

Güncelleme:

Acer'ın yeni global reklam kampanyasında Tiësto'nun kişisel asistanı Vernon bir süperstar DJ olmak için Aspire P3'ünü kullanıyor!

Acer dünyaca ünlü süperstar DJ Tiësto ve kişisel asistanı Vernon'un rol aldıkları yeni reklam kampanyasını geçtiğimiz günlerde tanıttı. Kiefer Sutherland ve Megan Fox'un oynadığı 2012 kampanyalarının devamı olan yeni reklamda,baş roldeki karakterlerin sınırların ötesini keşfetmek ve kendilerinin farklı bir yönünü ortaya çıkarmak için Acer ürünlerini nasıl kullandıkları anlatılıyor.

Acer Pazarlama Bölümü Başkanı Michael Birkin yeni reklam kampanyasıyla ilgili: "Bizim için reklam, ürünlerimizi, onların kullanıcılar tarafından en sevilen özelliklerini yansıtan güzel bir hikayeyle tamamlamak anlamına geliyor: Acer ürünleri onların yeni deneyimler yaşamalarını sağlıyor.

Geçen yılki kampanyamızdan sonra, doğru yolda olduğumuzu gördük ve reklam kampanyalarımızda kullandığımız hikayeleri daha da geliştirmek istedik. Bu kez bir adım daha ileri giderek insanlara 'sınırlarının ötesini keşfetmeleri' konusunda cesaret veren ve bizimle etkileşime geçmeleri için yeni yollar sağlayan bir hikayede başrolü Aspire P3'e verdik."

Hikaye Tiësto'nun kişisel asistanı Vernon'a odaklanıyor. Reklamda günlük işlerini yapmak ve gizliden gizliye DJ olma tutkusununun peşinden gitmek için yeni Aspire P3 Ultrabook'u kullanan Vernon'u izliyoruz. Yeni keşfettiği DJ'lik yetenekleri canlı bir performans geçici olarak kötü gitmeye başladığında Tiësto'nun yardımına koşması için işe yarıyor.

Global kampanya televizyon, basılı mecralar, billboardlar, sosyal medya ve satış noktaları aracılığıyla farklı noktalarda birçok insana ulaşacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kiefer Sutherland Megan Fox Vernon Acer Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title