Haberler

Abtü Rektörü Prof. Dr. Aykut Gül'den Kamu Hastanesine Ziyaret

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (ABTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aykut Gül, Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Halil Nacar’ı ziyaret etti.

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (ABTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aykut Gül, Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Halil Nacar'ı ziyaret etti.

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Denizcilik ve Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. H. Murat Arslan, Başhekim Yardımcısı Atıf Çakmak, İdari Mali İşler Müdürü Uğur Açıkgöz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı İlknur Arslan'ın da hazır bulunduğu ziyarette, Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ndeki revizyon çalışmaları, ABTÜ'nün projeleri ve kampüs inşaatı gibi konular görüşüldü.

ABTÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Gül, "Üniversitemizde çalışkan, dinamik ve iyi niyetli bir ekiple çalışmalarımıza devam ediyoruz. Farklı kurumlarla işbirliği ve öğrenci akademisyen buluşmalarıyla üniversite anlayışına bir farklılık getirmek istiyoruz" dedi.

Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Halil Nacar ise, "Bu görevde olmayı halka hizmet açısından bir fırsat olarak değerlendiriyorum. Ekip olarak sağlık alanında yöneticilik yapıyor olabiliriz ama farklı kurumlarla oluşturacağımız projelerle hizmet alanımızı geniş bir alanda sunmak istiyoruz" diye konuştu. Nacar, yönetici pozisyonunda görev alan insanların topluma karşı sorumlulukları olduğunu belirterek imkan dahilinde çok paydaşlı işbirliklerinin güçlü bir bürokrasi oluşturarak hizmet sunumunun kalitesini arttırdığının altını çizdi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aykut Gül Çukurova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title