Haberler

Abdurrahman Babacan kimdir? Abdurrahman Babacan kaç yaşında, nereli? Abdurrahman Babacan hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:

Siyaset gündemine dair yorumları ile dikkatleri çeken Abdurrahman Babacan kaç yaşında ve kimdir merak ediliyor. Peki, Abdurrahman Babacan kaç yaşında, nereli? Abdurrahman Babacan hayatı ve biyografisi! Abdurrahman Babacan kimdir?

Çarpıcı yorumları ve tespitleri ile katıldığı programlarda dikkatler çeken Abdurrahman Babacan hakkında araştırmalar yapılıyor. Abdurrahman Babacan kimdir? Abdurrahman Babacan kaç yaşında, nereli? Abdurrahman Babacan hayatı ve biyografisi! Türkiye'nin en kapsamlı haber sitesi, Haberler.com ile haberler devam ediyor.

ABDURRAHMAN BABACAN KİMDİR?

1983 Malatya doğumlu. Lisans ve yüksek lisans öğrenimini Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü'nde tamamladı. Aynı üniversitenin İngilizce Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde doktora tezini hazırladı. 5 yıl Marmara Üniversitesi Orta Doğu Araştırmaları Enstitüsü'nde araştırma görevlisi olarak çalıştı. 2019'da Siyaset Bilimi anabilim dalında doçentliğini aldı. Halen İstanbul Medipol Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi öğretim üyesidir. İyi derecede İngilizce ve Fransızca bilmektedir. Ağırlıklı çalışma alanları Türkiye siyasi hayatı, Türk dış politikası, siyaset teorisi ve küresel siyasettir. Ulusal ve uluslararası makale ve kitap bölümlerinin yanı sıra bu konularda yayımlanmış kitapları 11 Eylül: Tarihsel Dönüşümün Analizi (2011), Binyılın Sonu: 28 Şubat (2012), Araf'ta Bir Toplum: Arakan (2013), Kuşku Çağından Uygar Barbarlığa (2014), 15 Temmuz: Geçmiş, Gelecek (2018) ve Piyasa Aklı ve Yeni Muhafazakâr Ahlâk (2018)'tır.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Abdurrahman Babacan Biyografi.İnfo Gündem Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title