Haberler

Abdullah Kiğılı İçin Kamera Karşısına Geçti

Vodafone ile erkek giyim markası Kiğılı iş birliğine gitti.

Vodafone ile erkek giyim markası Kiğılı iş birliğine gitti. Kiğılı'nın sabit ve mobil tüm telekomünikasyon ihtiyaçlarının Vodafone tarafından karşılanmasını kapsayan iş birliği özel bir reklam filmiyle duyuruldu.

Vodafone açıklamasına göre, Türkiye perakende sektörünün en köklü markalarından Kiğılı ile Vodafone güçlerini birleştirdi. Proje kapsamında Kiğılı'nın iletişim alanındaki tüm ihtiyaçları Vodafone tarafından karşılanıyor.

Kiğılı, Vodafone İş Ortağım çatısı altında yararlanacağı iletişim çözümleriyle iletişimde maliyet avantajı elde etmeyi ve operasyonel verimliliğini artırmayı hedefliyor. Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Kızıldağ, iş birliğini duyurmak amacıyla hazırlanan reklam filmi için kamera karşısına geçti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Kızıldağ, Yarına Hazırım Platformu çatısı altında, Türkiye'deki tüm işletmelerin telekom ihtiyaçları için uçtan uca özel çözümler sunduklarını ve uyguladıklarını belirtti.

Kızıldağ, şunları kaydetti:

"Vodafone olarak, bugün sadece bir mobil iletişim şirketi olmaktan çıkarak birçok sabit iletişim hizmetini de tek elden sunan ve abonelerine her an her yerden yüksek hızlı internete bağlanma avantajı sağlayan bir genişbant telekomünikasyon şirketi konumundayız. Rekabetçi koşullarda müşterilerimizin operasyonel verimliliklerini artırmak ve onlara maliyet avantajı sağlamak ilkesi ile işletmelerin her zaman, her yerde daha yüksek mobiliteye ulaşmasını sağlıyoruz.

Bu kapsamda, Türkiye'nin erkek giyim markası olarak yıllardır sektörde öncü ve önde olan Kiğılı'nın iletişim çözüm ortağı olmaktan gurur duyuyoruz. Bu iş birliğimizle, Kiğılı kesintisiz mobil ve sabit iletişimin yanı sıra sunduğumuz entegre iletişim çözümlerinden de faydalanacak. Dijitalleşme yolculuğunda yönlendirdiğimiz her ölçekten işletmenin, kurumsal çözüm ve teknoloji ihtiyaçlarını tespit ederek daha etkin çalışmalarını sağlamaya devam edeceğiz."

Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Kiğılı da memnun müşterinin her zaman öncelik olduğunu dile getirdi.

İlk günden bu yana her zaman daha iyisini sunmak için çalıştıklarına işaret eden Kiğılı, "Bugün artık teknolojiden bağımsız bir müşteri iletişim süreci düşünmek imkansız. Biz de mağazalarımızda, müşterilerimizle daha hızlı iletişim kurmak için güvenilir bir iş ortağı arayışına girdik. Bu noktada mobil ve sabit tüm iletişim ihtiyaçlarımızı tek kanaldan çözen Vodafone sayesinde kendimizi artık müşterilerimize daha yakın hissediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Abdullah Kiğılı Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title