Haberler

Abdi İbrahim 100. Yılını Çalışanlarıyla Yıl Sonu Toplantısında Değerlendirdi

Abdi İbrahim, "İşin dehası dahasını yapmak" mottosuyla düzenlediği yıl sonu toplantısını bu yıl 5-8 Ocak tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirdi.

Abdi İbrahim, "İşin dehası dahasını yapmak" mottosuyla düzenlediği yıl sonu toplantısını bu yıl 5-8 Ocak tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirdi.

Abdi İbrahim açıklamasına göre, saha ekibi, merkez ve teknik genel müdürlük çalışanları olmak üzere yıl sonu toplantısında buluşan yaklaşık 2000 Abdi İbrahimli, 100. yılının değerlendirmesini yaparken ikinci yüzyılı ise büyük motivasyonla karşıladı.

Toplantıda Abdi İbrahim Başkan'ı Nezih Barut, Abdi İbrahim Yönetim Kurulu Üyesi ve Holding CEO'su Erman Atasoy, Abdi İbrahim İlaç CEO'su Candan Karabağlı, Abdi İbrahim Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Okan Öncel, Uluslararası Pazarlardan Sorumlu Genel Müdür Cüneyt Gedikli'nin yanı sıra konuk konuşmacı Fazıl Oral da yer alarak sunumunu paylaştı.

Abdi İbrahim'in 10 yıldır devam eden pazar ve sektörü liderliğini ikinci yüzyılda da sürdürmek ve önemli bir global oyuncu olmak hedefi bir kez daha ortaya koyuldu.

Toplantıda Türk ilaç sektörünün geçirdiği dönüşümü anlatan Başkan Nezih Barut, şunları ifade etti:

"Şimdi dinamik ve verimli yöntemlerle yola devam etmenin zamanıdır. Abdi İbrahim olarak ikinci yüzyılımızı da pazar liderliği ile karşılamanın gururunu yaşıyoruz. 10 yıldır kesintisiz devam eden liderliğimizi sürdürürken, Abdi İbrahim olarak yüzümüzü geleceğe döndük. Lokalde liderliğimize devam ederken, globalde etkin bir oyuncu olabilmek vizyonu ile çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Küresel bir oyuncu olabilmek için ilk hedefin yakın pazarlardaki 5 ülkede etkin bir rol üstlenebilmek olduğunu belirten Barut, "Bunun için dış pazarlarda tüm çalışmalarımızı hırsla ve azimle sürdürüyoruz. İkinci yüzyılımızda da yine birbirimizden güç alacak, yine başaracak ve yine zirvede kalarak yola devam edeceğiz."

Muhabir: Ziya Altunbaş

Yayıncı: Affan Kulunyar - İSTANBUL

Kaynak: AA / Güncel

Abdi İbrahim Nezih Barut Fazıl Oral Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title