Haberler

Oto galeride silahlı saldırıya uğrayan baba çocuklarını ölmekten kurtardı

Güncelleme:

ABD'nin New York kentinde lüks otomobillerin satıldığı oto galeriye silahlı saldırı düzenlendi. O sırada çocuklarıyla araba bakmaya giden kişi çocuklarını korumaya çalışırken vuruldu. Saldırı anı kameraya yansıdı.

ABD'nin New York kentinde lüks otomobillerin satıldığı oto galeri kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahla tarandı. Saldırıda galeriye üç çocuğu ile arabaya bakmaya gelen bir kişi vuruldu.

ÇOCUKLARINI KURTARMAK İÇİN KURŞUNUN ÖNÜNE ATLADI

Saldırı anları kameralara yansıdı. Görüntülerde üç çocuğunu mermilerden korumak isteyen babanın çocukların üzerine siper olduğu görülüyor. Bacağından vurulan babanın durumunun kontrol altında olduğu belirtildi.

20 BİN DOLARLIK ZARAR OLUŞTU

Konuyla ilgili soruşturma başlatan New York Polis departmanı, silahlı saldırıyı gerçekleştiren kimliği belirsiz kişi için arama çalışması başlattığını duyurdu. New York Polisi saldırıda 20 bin dolar maddi zararın meydana geldiğini ifade etti.

Oto galeride silahlı saldırıya uğrayan baba çocuklarını ölmekten kurtardı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri New York Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (15)

tebrik:

en büyük oğlan biraz angut gibi

10
28
yanıtYanıtla
ABD:

HAHAHAHAAHA AYNEN BANA DA ÖYLE GELDİ :))))

yanıt2
yanıt7
yok artık:

Çocuk bunlar çocuk! Her gün bulundukları yerde silahlı saldırı olmuyor. Ne olduğunu bile anlamamışlardır. Ayıp sana!

yanıt21
yanıt0
6.FİLO:

Helal olsun babaya. babalığın hakkını evlatlarını korumak için canını ortaya atarak vermiş.

15
0
yanıtYanıtla
ARTVİNLİ:

NEYSE ADANA, DA OLMAMIŞ

8
4
yanıtYanıtla
Serkan55:

Karıştırıyorsun hırsızlık tecavüz ve gasp oluyor hep Adana’da.

yanıt4
yanıt5
Yahya:

Hırsızlık tecavüz gasp öldürmek veyasre türkiye genelinde oluyor.

yanıt1
yanıt0
zenci:

Amerika ya gitte bir öpsünler seni sonra adana da yerleri öpersin

yanıt0
yanıt0
Cevoli:

Baba. Baba. Baba....

9
0
yanıtYanıtla
Vatandas:

Oralarda her yer ve hersey sigortali..Buyuk paralar alacaklar

1
7
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title