Haberler

Aa'nın "Yılın Fotoğrafı" Oylaması

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak 6 fotoğraf beğendi.

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak 6 fotoğraf beğendi.

AA tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylaması hakkında AA Bursa Bölge Müdürü Zafer Akpınar'dan bilgi alan Küçük, fotoğrafları inceledi, nerede ve kim tarafından çekildiğini öğrendi.

Tüm fotoğrafların birbirinden güzel ve etkileyici olduğunu vurgulayan Küçük, haber kategorisinde Beha El-Halebi'nin çektiği "Rus saldırılarında ölen çocuklar" ile Elif Öztürk'ün "Türkiye darbe girişimine karşı tek yürek" fotoğraflarını beğendi.

Vali Küçük, yaşam kategorisinde Sinan Gül'ün "Süper Ay" ve Sergen Sezgin'in "Bursa'da Ramazan" ile spor kategorisinde Vedat Yücebaş'ın "70'lik sporcu" ve Salih Zeki Fazlıoğlu'nun "Usain Bolt" başlıklı fotoğraflarına oy verdi.

Özellikle Halep başta olmak üzere Suriye'de çekilen fotoğrafların orada yaşananları en iyi şekilde aktardığını ifade eden Küçük, Türkiye'nin ve dünyanın neresinde olursa olsun haber, fotoğraf ve görüntü üreten AA çalışanlarını kutladı.

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Ajansı Zafer Akpınar Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title