Haberler

    92'nin Şeytanları Salford'u Satın Aldı

    Güncelleme:

    Gary Neville, Phil Neville, Ryan Giggs, Paul Scholes ve Nicky Butt içinde bulunduğu grup, yetiştikleri İngiliz takımını satın alacak.

    Manchester United'ın 92 dönemi oyuncuları, Salford'u satın alma konusunda anlaşmaya vardı.

    Gary Neville, Phil Neville, Ryan Giggs, Paul Scholes ve Nicky Butt içeren grup, son haftalarda şu an ligde olmayan takım için görüşmelerde bulunmuştu.

    Son gelen bilgilerde Unitedlı eski oyuncuların Salford'u satın almak için hamlelerde bulunduğu yönündeydi.

    Yapılan açıklamada, "Salford, onların gönüllerinde. Manchester United, onları besledi ve geliştirdi. Ama Salford her şeyin başladığı yerdi. Orası onların takip etmek istediği bir yerdi. Onlar Salford'u yeniden insanlara kazandırmak istiyor." ifadelerine yer verildi.

    Gary Neville yaptığı açıklamada, "Manchester United için ilk denememe 11 yaşında Salford'da çıkmıştım. Bunun benim için ne kadar önemli oduğunu asla unutamam. Salford City FC genç oyuncuları, arzuyu, isteği, futbol ruhunu temsil eder. Bu yeni girişim için çok heyecanlıyım." sözlerini kullandı.

    Scholes ise, "Zor olacağını biliyoruz ama baştan itibaren kararlı olacağız. Bununla ilgili bazı heyecan verici planlarımız var." şeklinde açıklamalarda bulundu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Manchester United Phil Neville Gary Neville Ryan Giggs Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title