Haberler

9 aylık hamile Cansu Tosun, bikinili pozlarını paylaştı

Güncelleme:

Erkan Kolçak Köstendil'in oyuncu eşi Cansu Tosun, 9 aylık hamile. Anne olmak için gün sayan Tosun, güzel havanın tadını çimlerde güneşlenerek çıkardı, bu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Koronavirüs salgınından dolayı uzun süredir evde karantinada olan Cansu Tosun, şimdilerde Erkan Kolçak Köstendil ile Çanakkale'de tatil yapıyor. Gün içerisinde sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan oyuncu, son olarak bikinili pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu.

Marsel ismini verdikleri oğullarını kucağına almak için gün sayan Cansu Tosun, kaldığı butik otelin bahçesinde güneşlenirken çekilen fotoğrafları Instagram hesabının hikaye kısmında paylaştı. Çimlerde oturarak poz veren Cansu Tosun, köpeğiyle de poz vermeyi ihmal etmedi.

9 aylık hamile Cansu Tosun, bikinili pozlarını paylaştı

BEBEĞİ İÇİN GELEN HEDİYELERİ TAKİPÇİLERİYLE PAYLAŞIYOR

Hamile olduğu için birçok markanın kendisine ürün gönderdiğini belirten Cansu Tosun, elinde fazla bulunan ürünleri anne olan takipçilerine hediye etme kararı aldı. Instagram hesabından sık sık bebek bakımı ve büyütmeyle alakalı ürünler paylaşan Tosun, "O kadar güzel hediyeler geliyor ki sizlere de önermek için paylaşamaya çalışıyorum. Maalesef hepsini kullanma mümkün değil. O güzellerin bazını da tatlı annelere yolluyoruz" dedi.

9 aylık hamile Cansu Tosun, bikinili pozlarını paylaştı

9 aylık hamile Cansu Tosun, bikinili pozlarını paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Cansu Tosun Çanakkale Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports 1-2-3 CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (39)

coni:

ayip be ayip iyice avrupali oldunuz

46
16
yanıtYanıtla
ADINI YAZ Y:

Ben avrupada yaşıyorum ve 4 düncü nesilim hiç bir ünlüyü böyle poz verirken görmedim ve okumadım. CONİ. . Avrupa’yı örnek göstermek yerine bazı ünlülerin kendi seçimi desek daha iyi olur. . . .

yanıt17
yanıt2
Murat:

Biz de Avrupa’da yaşıyoruz Coni, buralar da da yapan var arasıra böyle saçmalıklar ama bunun Avrupa’yla alakası yok kardeş.

yanıt1
yanıt0
vahdet vural:

İğrençlininizle gurur duyun bakalım

30
10
yanıtYanıtla
şaban:

Gerçektende gereksiz şeyler, nahoş görüntü

yanıt5
yanıt0
karslı:

anneliğe yakışmayan bir görüntü tek kelimeyle iğrençlik

26
10
yanıtYanıtla
gerçekler:

Vel Haya, Vel İman. . . Bunların kalpleri mühürlenmiş, gözleri kör olmuş, kulakları sağır olmuş. İnsanoğlunun Bu Dünyaya ne için geldiğini, Cenabı Allahın İnsanı ne için yarattığını , ne yapması gerektiğini bilen insanlar bunu yapmaz. . . Bilmiyorlar, bilmek istemiyorlar. Nefisleri ağır basıyor. CENNET niye var, CEHENNEM niye var. . . Kuranı Kerimde CENNETE gidecekler de belli, CEHENNEME gideceklerde belli.

16
6
yanıtYanıtla
Tuğba:

Normal vakitde bikinili poz verince hayalı hamileyken bikinili resim paylaşınca hayasızmı oluyor? Hamilelik değil bence çıplaklık iğrenç!!!

12
5
yanıtYanıtla
Ayip ayip:

Hamilesin anne olacaksin ama once ornek ol bence...

13
2
yanıtYanıtla
Mervenur:

Yani bu zavalli insanlar oralarini buralarini acarak neden bu tür resimleri paylasirlar ki. Hamile olmasalar da kötü; ama hamilelik cok daha özel bir durum bir kadin icin; hic hos görülür bir yani yok. Utanma, arlanma yok. Ama Allah korkusu hic yok.

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title