Haberler

79 yeni film vizyona giriyor

Güncelleme:

Onlarca film arasından sezonun en çok beklenenleri ise şu şekilde:

1. Karayip Korsanları 5: Salazar'ın İntikamı – 26 Mayıs

Mistik ve ürkütücü sahnelerin yanı sıra, eğlence de beşinci filmde yine seyirciyle buluştu. Bu kez, Siyah İncinin Laneti'nde olduğu gibi, Javier Bardem'in merkezinde olduğu farklı bir hayalet ekip Sparrow'un korkulu düşmanı oluyor.

2. Sahil Güvenlik – 2 Haziran

90'ların meşhur dizisi Baywatch'tan beyazperdeye uyarlanan yapımda, Dwayne Johnson efsane karakter Mitch Buchannon olarak karşımıza çıkıyor. Komedi, aksiyon ve macerayı birleştiren filmde, Mitch'le karşı karşıya gelen yeni cankurtaran Matt Brody'i ise Zac Efron canlandırıyor.

3. Wonder Woman – 2 Haziran

Diana isimli Amazon prensesi, nam-ı değer Wonder Woman'ın dış dünyayla çatışması, bir Amerikan pilotunun Cennet Adası'nda kaza yapmasıyla başlar. Diana evini terk ederek kıyılarına kadar gelen bu tehdidi engellemeye çalışacaktır.

4. Kızlar Gecesi – 16 Haziran

Başrolünde Scarlett Johanson'ın yer aldığı komedi filminde, bekarlığa veda partisi veren kız grubu kiraladıkları villaya erkek striptizciler çağırır. Bu sırada yaşanan kazada striptizcilerden biri hayatını kaybeder. Kızlar bu olay karşısında ne yapacaklarına karar vermeye çalışırlar.

5. Arabalar 3 – 16 Haziran

Serinin üçüncü filminde McQueen'in bir kenara çekilmek yerine yarıştaki yerini mükemmelleştirmek için harcadığı çabayı izleyeceğiz. Piston Cup Racing'in en büyük yarışına hazırlanan McQueen bir şampiyonun kalbini ortaya koyacaktır.

6. Transformers 5: Son Şövalye – 23 Haziran

Bir öncekinden çok daha görkemli ve etkileyici olması beklenen yeni filmde, izleyiciler yine bilim kurgu dünyasına dalacak, aksiyon ve maceraya doyacak.

7. Örümcek-Adam: Eve Dönüş– 7 Temmuz

Peter Parker lise döneminde normal bir genç gibi yaşamaya çalışırken, bir yandan da aklında suçla savaşmak ve dünyayı daha güvenli bir yer haline getirmek vardır. Yönetmen Jon Watts, Peter'ın hayatının bu bölümünü kendi stiliyle yeniden ele alıyor.

8. Maymunlar Cehennemi: Savaş – 14 Temmuz

Serinin bu son filminde Sezar ve takipçileri insanlarla acımasız bir savaşta karşı karşıya gelirler. Sezar'ın ordusu tüm inanç ve hırsına rağmen büyük kayıplar verir. Kendisini ordusuna ve halkına karşı sorumlu hisseden Sezar, Colonel ile birebirde yüzleşmek için yola koyulur.

9. Dunkirk – 21 Temmuz

Christopher Nolan tarafından yazılan ve yönetilen film, 2. Dünya Savaşı sırasındaki gerçek olaylara dayanıyor ve İngiliz askeri harekatı sırasında Dunkirk'ün tahliye edilmesiyle başlıyor. Savaşın seyrini belirleyen bu olay, heyecan dolu bir filme de ilham veriyor.

10. Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu– 27 Temmuz

Luc Besson'un yönetmenliğini üstlendiği film, evrende insanlara ait bölgelerde düzeni sağlamakla görevli iki özel harekat askerinin başından geçenleri konu alıyor. Filmin başrollerini Dane DeHaan ve Cara Delevingne paylaşıyor.

11. Kara Kule – 4 Ağustos

Stephen King'in kült romanından uyarlanan ve hayranlarının heyecanla beklediği film, Roland Deschain'in kara kuleyi aramasını konu alıyor. Western tarzı bu dünyada evreni kurtarmak için arayışa çıkan silahşörlerin yanı sıra, onların düşmanları da olacak.

12. Çılgın Hırsız 3 – 25 Ağustos

Hayranları tarafından çok sevilen animasyon serisi Despicable Me'nin üçüncü filmi Ağustos ayında vizyona giriyor. İzleyiciler yine komedi ve maceraya doyacak.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Dwayne Johnson Javier Bardem Sezar Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title