Haberler

740. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'nde bakanların zor anları

Güncelleme:

740. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'nde bakanların zor anları Bakan Dönmez ve Çavuşoğlu az kalsın eziliyordu Protokol üyelerinin türbe ziyaretinde içeri girmek için barikatlara yüklenen vatandaşlar polise zor anlar yaşattı 740.

740. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'nde bakanların zor anları

Bakan Dönmez ve Çavuşoğlu az kalsın eziliyordu

Protokol üyelerinin türbe ziyaretinde içeri girmek için barikatlara yüklenen vatandaşlar polise zor anlar yaşattı

BİLECİK - 740. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'nde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yoğunluk nedeniyle zor anlar yaşadı.

740. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'ne Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever, Ak Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Vali Vekili Yunus Fatih Kadiroğlu, Söğüt Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer'in katılımıyla gerçekleştirildi. Söğüt Hükümet Konağı önünde toplanan protokol üyeleri ve vatandaşlar, mehter marşı eşliğinde Ertuğrul Gazi'nin Türbesi'ne geldi. Bu esnada polis kontrollüne BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile gelen çok sayıda partili içeri girmek istedi. Bu esnada Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ezilme tehlikesiyle karşı karşı kaldı. Kendilerine barikattan zor içeri atan bakanlar zor anlar yaşadılar.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Yevgeniy Ziniçev Ertuğrul Gazi Fatih Dönmez Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title