Haberler

İstanbul'da 66 yaşındaki hademeden 7 yaşındaki kıza istismar! "Kimseye anlatma" diye uyarmış

Güncelleme:

İstanbul Arnavutköy'de bir okulun 66 yaşındaki hademesi, 7 yaşındaki kız öğrenciye cinsel istismarda bulundu. Hademenin istismar sonrası, "Bu olayı kimseye anlatma" diyerek küçük kızı uyardığı ortaya çıktı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, 66 yaşındaki şüpheli Sadettin E'nin Arnavutköy'de bulunan bir okulda hademe olarak çalıştığı, 7 yaşındaki mağdur kızın ise aynı okulda 2. sınıfta öğrenci olduğu belirtildi.

Olay tarihinde şüpheli Sadettin'in mağduru yanına çağırarak cinsel olarak istismar ettiği, mağdurun ilk önce kaçtığı, ancak daha sonra şüphelinin tekrar mağdurun yanına gelerek aynı şeyi tekrarladığı kaydedildi. Cinsel istismar sonrası şüphelinin küçük kıza 'Bu olayı kimseye anlatma' diyerek telkinlerde bulunduğu ifade edildi.

KÜÇÜK KIZA "HAKKINI NASIL ÖDEYECEĞİM" DEMİŞ

Sabah'tan Sema Alim Dalgıç'ın haberine göre; küçük kız ifadesinde yaşadığı cinsel istismarı detaylarıyla anlattı. Şüphelinin daha sonra kendisine "Sen benim dostumsun, bana arkadaş oldun, ben yalnızım, hakkını nasıl ödeyeceğim" şeklinde sözler söylediğini ifade etti.

"İFADESİ GÜVENİLİR"

İddianamede, adli görüşmeci olarak ifadede yer alan Pedagog beyanında mağdurun iletişime açık olduğunu, anlama ve kavrama becerilerinin yaşı ile uyumlu olduğunu, gerçek ve yalan tanımı yapabildiğini, ifadesinin güvenilir, uygun ve tutarlı olduğunu belirttiği yer aldı.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Şüpheli Sadettin E'nin ise savunmasında, üzerine atılı suçlamayı kabul etmediği, iddia edilen olayı gerçekleştirmediği, kendisine iftira atıldığını, suçsuz olduğunu beyan ettiği belirtildi. Savcılıkça, şüphelinin kamu görevinin sağladığı nüfuzu kötüye kullanmak suretiyle mağduru cinsel yönden istismar ettiğinin kabul edildiği kaydedildi.

Tutuklanan şüpheli Sadettin E'nin 'Çocuğun Cinsel İstismarı' suçundan cezalandırılması talep edildi. Dava ilerleyen günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Arnavutköy 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (36)

MERT:

Bu PEDOFİLLERİN dünyada işi yok, , tedavileri yok. . . bunları ya yer altında hapishaneler yapıp oraya tıkmak lazım, , ya da İDAM edilmeleri lazım. . . . . ÇIKSIN ARTIK İDAM YASASI. . . . Çocukları öldüren, , istismar eden her yaratığın asıldığını görmek istiyoruz. . .

34
2
yanıtYanıtla
HADEMELERİ KADINDAN SEÇİN OKULLARDA:

HADEMELERİ KADINDAN SEÇİN. ÇOCUKLARIN OLDUĞU MEKANLARDA KADINLARDAN OLUŞAN İŞÇİLER SEÇİN.

31
0
yanıtYanıtla
Osman:

Kesinlikle doğu diyorsunuz. Kadının yaptığı temizlikte çok farklı oluyor. Biz okulumuza yardımcı hizmetliyi hep kadın seçiyoruz . Çok memnunuz

yanıt1
yanıt0
hademeler kadın olsun:

erkek hademeye gerek kalmadı artık. hele ki kartlaşmış 66 yaşındakine gerek yok. zor değil el kadar sabilerin bulunduğu ortama sadece kadın hademe almak, ağır kaldıracak hamal arıyorlar o yüzden erkek de alıyorlar ama yanlış

17
7
yanıtYanıtla
ANTİLA:

HER OLAYI DİNE YORMAYIN LÜTFEN. MÜKEMMEL OLAN İSLAMİYETTİR, MÜSLÜMANLAR DEĞİL. KİŞİ YAPTIĞINDAN SORUMLUDUR.

20
0
yanıtYanıtla
normal:

sözüm ona İslamlaşma da son zamanlarda büyük aşama kaydeden ülkemin çocuk istismarında özellikle dini kurum ve kuruluşlardaki erkek çocuk istismarlarını kattığımızda dünya liginde kaçıncı sırada olduğumuzu hiç merak ettiniz mi? bi araştırın

4
16
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Bence sen boş konuşuyorsun, olayın İslam ile ne alakası var, küçük çocuklara istismar , tecavüz, küçük yaşta kızların evlenmesi bunların hepsi avrupa ülkelerinde çok yüksek seyrettiğini biliyormusun, bence sadece boş yapıyorsun, sen bence başkalarının boş konuşmalarından alıntı yapacağına gerçek bir araştırma yaparsan avrupa ülkelerinde ne türlü pislikler dönüyor anlarsın, tabi siz lgbt için ses çıkarmaz ama iş istismar olunca hemen Din ile yakıştırma yaparsınız, Dini tam manasıyla yaşasak keşke

yanıt7
yanıt3
Emre:

Vatandas bos niye konussun.tamamen dogru ....siz herseyi dine baglamiyormusunuz.sonrada herseydw sahtekarlik ustu dini goruntuyle kapatmiyormusunuz.ulke komple yoldan cikmis tek konu din ama dinle alakali tek insan yok...yorumu begenmeyince sevap yazilmiyor onuda diyim.avutmayin kendinizi bunlari kabullenmeden ulke duzelmez

yanıt1
yanıt0
HAMİT:

7 veya 8 yaşındaki kız çocuğuna ergenmiş gibi fetva verilirse böyle karakter yoksunu ahlaksız yaratıklar türer.

8
11
yanıtYanıtla
Misafir:

Ergen olsa bile böyle ahlaksızlık kabül edilmez

yanıt2
yanıt0
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title