Haberler

    65 Kiloluk Orkinosla Birinci Oldular

    İş dünyasının önde gelen isimlerinden Gökhan Çarmıklı, Mahmut Özgener, Can Kestelli, Erkut Soyak, Turgut Konukoğlu, Suat Evren, Murat Aslan ve Necmettin Tüfekçi, eski bakanlardan Kürşat Tüzmen ile sanatçı Engin Altan Düzyatan'ın aralarında bulunduğu 60 balıkçı teknesi 6-9 Ekim günü Alaçatı Marina'dan Çeşme sularına açılarak oltalarıyla büyük balık avına çıktı.

    İş dünyasının önde gelen isimlerinden Gökhan Çarmıklı, Mahmut Özgener, Can Kestelli, Erkut Soyak, Turgut Konukoğlu, Suat Evren, Murat Aslan ve Necmettin Tüfekçi, eski bakanlardan Kürşat Tüzmen ile sanatçı Engin Altan Düzyatan'ın aralarında bulunduğu 60 balıkçı teknesi 6-9 Ekim günü Alaçatı Marina'dan Çeşme sularına açılarak oltalarıyla büyük balık avına çıktı.

    Yapılan yarışlardan sonra hakem heyetinin değerlendirmeleri sonucunda Turgut Konukoğlu ve Burak Parlak'tan oluşan "Dorado" teknesi ekibi yakaladıkları 65 kilo 640 gram Bluefin orkinos ile 7 bin 500 lira para ödülü ve "En büyük balık" kategorisini kazanarak, turnuvanın şampiyonu oldu.65 KİL

    İsmet Aslan, Ece Şule Aslan, Ata Aslan, Mehmet Berberoğlu ve Cemre Atik'ten oluşan "Amaze" 2 teknesi ekibi yakaladıkları 59 kilo 440 gram Bluefin orkinos ile turnuvanın ikincisi oldu ve 4 bin lira para ödülü kazandı.

    Feridun Bigalı, Yavuz Ölken, Muammer Gargun, Cemal Mert Bigalı'dan oluşan "Mist" teknesi ekibi ise yakaladıkları 55 kilo 740 gram Bluefin orkinos ile turnuvanın üçüncüsü oldu. Ekip, 2 bin 500 lira para ödülü kazandı.

    ÖDÜLLERİ DERNEĞE BAĞIŞLADI

    Konukoğlu, bu ödülü kazanmak için 7 yıldır yarıştığını belirterek, "Podyuma çıkmak bugüne kısmet oldu. Bu bence çok büyük bir şans meselesi. Bugün şans sadece bana güldü. Herkes çok uğraştı. Burada olduğum için çok mutluyum. Ekibime çok teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz ki bu bir kişinin yaptığı bir şey değil." dedi.

    Ülkenin çok zor bir dönemden geçtiğine değinen Konukoğlu, "Kazandığımız ödülleri 15 Temmuz Vakfı'na ve burada sokaktaki kimsesiz hayvanlara yardım eden Giza Vakfı'na destek olmak için bağışlıyorum." diye konuştu.

    Turnuvanın onuncu yılının değerlendirmesi olarak yapılan puanlama neticesinde ise birinci olan "El Quizo" teknesi kaptanı Ali Ömer Atay ve tüm takım üyelerine altın madalya, ikinci olan "Dorado" teknesi ekibi kaptanı Turgut Konukoğlu'na gümüş madalya, üçüncü olan "Espadon" teknesi kaptanı Berent Akdemir'e gümüş madalyaları takdim edildi.

    Turnuva kutlama yemeği ve Emir Ersoy Projecto Cubano konseri ile sona erdi.

    Kaynak: Hürriyet / Ekonomi

    Mahmut Özgener Erkut Soyak Murat Aslan Ekonomi Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title